4. Detský futbalový turnaj Juniors Cup 2024 v Kulpíne

Zúčastnilo sa ho okolo 500 účastníkov z domova a zo zahraničia

FOTO: Hlas ľudu

V nedeľu 9. júna v Kulpíne na ihrisku Futbalového klubu Kulpín prebiehal detský futbalový turnaj.


Zúčastnilo sa ho okolo 500 účastníkov z domova a zo zahraničia, ktorí boli rozdelení do tímov podľa ročníkov. Aj tohto roku, rovnako ako aj vlani súťažili futbalisti (aj niekoľko futbalistiek) ročníkov 2011, 2013 a 2015. Malí futbalisti z Gajobry boli prví v kategórii ročníka 2013.

Turnaj trval celý deň. Ihrisko FK Kulpín bolo pritom rozdelené na päť menších terénov, takže súčasne sa hralo viac zápasov. Deti usilovne súťažili aj napriek horúcemu počasiu. Na záver turnaja moderátorka Anna Gažová-Peťkovská vyhlásila víťazov a odovzdané im boli zaslúžené odmeny.

V kategórii najstarších účastníkov, čiže v ročníku 2011, prvé miesto obsadil tím Bolesnikov z Nového Sadu, druhé FK Kulpín a tretie Mladosť z Apatínu.

V kategórii ročníka na 2013 prvom mieste zakončil tím FK Hercegovac z Gajdobry, na druhom Škola futbalu Orange a tretie miesto obsadil FK Kulpín.

A napokon z ročníka 2015 víťazom bol tím Školy futbalu Petlić zo Zreňanina, na druhom mieste skončil Sombor a na treťom Pivnica.

Každému z uvedených tímov predseda FK Kulpín Nenad Zamfirović v mene organizátorov turnaja odovzdal medaily a víťazné poháre.

Organizátori sa na záver turnaja, ktorý sledoval pozoruhodný počet fanúšikov, poďakovali klubom – účastníkom, rodičom detí a sponzorom tohto pozoruhodného športového podujatia.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde