Mitrović preporodio „Mladost“

Fudbaleri bačkopetrovačke Mladosti naneli visok poraz Hajduku iz Stapara (4:1). Todorović dvostruki strelac

Mladost (BP) – Hajduk (S) 4:1 (1:0)

Šok – terapija u Bačkom Petrovcu je u potpunosti uspela. Naime, u pauzi između osmog i devetog kola, ekipa Mladosti je promenila trenera. Novi strateg Petrovčana, Milan Mitrović za kratko vreme je uspeo da podigne ekipu, koja je u nedelju (13.10.) na svom stadionu savladala ekipu Hajduka iz Stapara sa 4:1 (1:0).

Dvostruki strelac bio je Todorović, a po jednom su mrežu gostiju pogodili Bajić i Radosavkić. Staparci su počasni gol postigli nakon vođstva domaćih od 4:0, a njime su samo donekle ublažili katastrofalan poraz.

„Lakše nego što smo očekivali, stigli smo do pobede u utakmici sa ekipom iz Stapara. Ova pobeda mnogo će nam značiti u nastavku prvenstva, pre svega zbog povratka samopouzdanja, koje je ekipa nakon loših rezultata, već pomalo bila izgubila“, za BAP Vesti rekao je Milan Mitrović, trener Mladosti.

Potrebno je još puno rada i požrtvovanja

„Međutim, ne sme nikako da nas zavara to što smo osvojili bodove protiv Staparaca, jer nam je put do nje olakšala i protivnička ekipa koja se predstavila u dosta lošem izdanju. Biće potrebno još dosta rada i požrtvovanja, kako bi se što pre pomerili sa petnaestog mesta na kome se trenutno nalazimo, kaže Mitrović.

Naredno kolo dočekujemo odličnu ekipu Tise

„Već u nedelju, bićemo na teškom ispitu jer nam u goste dolazi ekipa Tise, koja je trenutno treća na tabeli i koja je u ovom kolu nanela prvi poraz lideru, ekipi OFK „Bačke“.  Izuzetno respektujemo ekipu iz Adorjana, ali ćemo dati sve od sebe da stignemo do treće ovosezonslke pobede – ističe Milan Mitrović.

U utakmici sa Hajdukom, za Mladost su igrali: Lenja, Jovanović (Činčurak), Štefek, Šproh, Jahuš, Todorović, Semartonski (Erdeljan), Kovačević (Bajić), Čeman (Bohuš), Kanja (Stojsavljević), Radosavkić.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde