Abakus – Vaš prozor u svet

Vaš prvi i najbolji izbor

5107

Abakus je preduzeće za promet IT tehnologijama osnovano još davne 1992. godine. Već više od dve decenije njihov cilj je da građanima opštine Bačka Palanka i šire obezbede najnovije i najmodernije IT tehnologije za obavljanje svakodnevnog posla ili jednostavno za potrebe uživanja.

Stručni tim se stara da kupci dobiju tačno onaj proizvod ili uslugu koja im je u tom momentu potrebna po uslovima koji su obostrano zadovoljavajući.

IPTV paketi od sada u ponudi Abakus

IP televizija je postala deo svaknodnevnice skoro svakog domaćinstva u Srbiji, pa tako i u opštini Bačka Palanka. Sama činjenica da je Abakus za većinu IT i Web usluga na teritoriji opštine Bačka Palanka i šire prvi izbor, odlučili su se da prošire usluge i ponudu sa IPTV paketima za domaćinstvo.

Cena osnovnog paketa kanala zajedno sa uslugom pružanja Internet konekcije je 2000 din, a u paket je uključeno:

  • Wi-Fi ruter gratis
  • besplatna ugradnja
  • Internet konekcija 12+ Mbps (nazvati za više informacija)
  • 2 MESECA BESPLATNOG GLEDANJA IP TELEVIZIJE
  • Mogućnost puštanja programa unazad do 72 sata
  • Mogućnost premotavanja trenutnog programa koji gledate

U cenu osnovnog paketa nije uključeno priključivanje dodatnih televizora koje iznosi 150 RSD po televizoru.

U mestima opština Bačka Palanka, Bač, Odžaci

Saznaj više OVDE

Kontakt: 021 752275 , 0637742850 , Email: [email protected]


Digitalna televizija

Digitalni TV signal predstavlja signal visokog kvaliteta, koji omogućava da gledate program u visokoj HD rezoluciji. Ovo znači da je prikaz programa na televiziji mnogo prirodniji u smilsu pokreta i same slike koju posmatrate. Pored HD rezolucije imate mogućnost da upravljate različitim funkcionalnostima koje vam pruža prijemnik IP televizije, a sve to pomoću daljinskog upravljača.

Pogledaj SPISAK KANALA

Ukoliko imate mlađu decu, a u sklopu paketa kupite kanal koji nije za osobe ispod 18 godina, postoji mogućnost postavljanja roditeljske zaštite kako deca ne bi mogla da gledaju ovakav program.

Kontakt: 021 752275 , 0637742850 , Email: [email protected]


Internet paketi u ponudi Abakus 

 


Servis računara

Abakus servis računara je specijalizovani servis za održavanje vaših pc i laptop računara kao i ostale periferne računarske opreme, mrežne opreme aktivne i pasivne kao i za sve ostale servisne intervencije u oblasti IT usluga.

Servis vrši sve vrste intervencija na laptop računarima svih proizvođača i modela. Serviseri su stručni u dijagnostici i otklanjanju kvarova.

Posebna pažnja se poklnaja svim vrstama servisa matičnih ploča na laptop računarima, koji uključuju zamenu bga komponenti i ostalih smd komponenti.

Saznaj više OVDE

Kontakt: 021 752275 , 0637742850 , Email: [email protected]


Prodaja softvera

Bilo da se radi o jednokratnoj kupovini softvera ili o sklapanju ugovora o licenciranju, taj proces nije uvek jednostavan. U slučaju licenciranja većih organizacija potrebno je dobro poznavati različite opcije koje će korisniku osigurati potpuno licenciranje uz što niži trošak.

Abakus nudi različite vrste licenciranog softvera od anti-virus aplikacija do operativnih sistema i dijagnostičkog softvera. Osoblje je obučeno da utvrdi tačnu potrebu za softverom koji je Vama u datom trenutku potreban i pruži vam svu konsultantsku i tehničku podršku prilikom kupovine.

Saznaj više OVDE

Kontakt: 021 752275 , 0637742850 , Email: [email protected]


Postavka video nadzora i alarm sistema

Ugradnjom video nadzora i alarm sistema povećavate bezbednost i sigurnost sebe i svojih ukućana.

Abakus Vam nudi rešenja iz oblasti sistema video nadzora. Povećajte Vašu bezbednost sa uređajima za digitalno snimanje i prenos video materijala bilo gde u svetu, gde god se Vi nalazili. Na taj način je omogućeno 24 časovno snimanje kao i nadziranje sopstvenog prostora putem interneta.

Pored zaštite, sistemi za video nadzor pružaju i mogućnost kontrole zaposlenih u poslovnim objektima, kao i uočavanja greške koje nastaju kao posledica ljudskog faktora.

Saznaj više OVDE

Kontakt: 021 752275 , 0637742850 , Email: [email protected]


Umrežavanje računara

Ako ste pravno lice, manja organizacija ili jednostavno želite da vam svi računari budu povezani u kući Abakus ima rešenje i opremu za vas. Moguće je umrežavanje kablovskim sistemom ili umrežavanje wireless tehnologijama.

Oprema se postavlja tako da ne smeta u svakodnevnom radu u firmi ili kod kuće, a sistemi su takvi da ne ometaju rad drugih kućnih aparata.

Infrastruktura

Računarske mreže, nezavisno od vrste medijuma koji ih prenosi, moraju biti brže i pouzdane. Bilo da su u pitanju standardni ili optički kablovi ili bilo koja vrsta bežičnih tehnologija, neophodno je imati pravu meru u odnosu tehnologije prema potrebama korisnika. Ovo obezbeđuje Abakus svojim korisnicima, bez obzira na njihovu veličinu ili složenost poslovanja i poslovnih komunikacija. Mogućnost da vaši fiksni i mobilni telefoni, računari i drugi uređaji budu deo jedne celine, kao i da vaše radno mesto nije samo za vašim stolom u preduzeću je osobina vašeg poslovanja koje će vam doneti prednost.

Poslovna rešenja

Ukupna ulaganja u IT sektor preduzeća imaju pun efekat kada se rad obavlja na opremi osvedočenog kvaliteta, legalnom softveru i besprekornim komunikacijama. Cilj je da o opremi i rešenjima u tehničkom smislu više ne mislite, već se fokusirate na poslovanje vašeg preduzeća. Abakus vam može obezbediti ovakav način poslovanja.

Servis i podrška za kritične situacije

Tehnička podrška Abakusa je na raspolaganju korisnicima tokom celog dana, a moguće je sklopiti ugovor o održavanju koji će „pokriti“ i širi vremenski period, večernje sate, dane vikenda i praznika. Ovakave ugovore Abakus ima sa nekim preduzećima sa teritorije opštine Bačka Palanka. Stručna podrška obuhvata ne samo kvarove na opremi i komunikacijama, već i različite probleme koji se javljaju u redovnom radu IT sistema preduzeća. Vreme odziva i rešavanja problema takođe se ugovara u rokovima od jednog radnog dana, pa do rešavanja problema u roku od 2 sata. Na ovaj način korisnik potpuno obezbeđuje kontinuitet svog poslovanja.

Saznaj više OVDE

Kontakt: 021 752275 , 0637742850 , Email: [email protected]


Cloud rešenja

Najnovi trend u IT industriji su cloud rešenja. Cloud computing se pokazao veoma koristan za preduzeća, posebno za male firme. Uz cloud servise, mala preduzeća ne moraju fizičku rasporediti infrastrukturu poput datoteka i e-mail servera ili sistema za čuvanje podataka. Osim toga, „bilo gde, u bilo koje vreme“ dostupnost ovih rešenja, znači besplatnu saradnju među poslovnim partnerima i zaposlenima koji koriste istu -CLOUD- platformu.

Jedno od najjednostavnijih CLOUD rešenja za on line backup podataka je besplatan servis DropBox ili servis Google Drive. Po želji korisnika moguće je postaviti i naloge na plaćena rešenja kao što je Microsoft One Drive.

Saznaj više OVDE


Kontakt – Abakus

Telefoni:

  • 021 752275
  • 0637742850

Email: [email protected]
Adresa: Jugoslovenske Armije 48
Mesto: Bačka Palanka

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here