Akcija od 01. do 31. decembra u prodajnim objektima Kasice S

Kasica za svoje kupce uvek spremi sjajne cene!

1884

Kasica S je lanac maloprodajnih objekata iz Bačke Palanke, poznate po pažljivo odabranom asortimanu i izvanrednom odnosu cene i kvaliteta! Kao što ste do sada navikli, pored redovnih akcijskih cena, svake dve nedelje očekuje vas nova sjajna akcija. 


Pored Bačke Palanke, gde ih možete posetiti na šest maloprodajnih objekata, takođe poseduju prodajne objekte u Čelarevu, Baču i Bačkom Petrovcu.

Akcija od 01. do 31. decembra u prodajnim objektima Kasice S

Ova izvanredna ponuda pruža neverovatne popuste na prehrambene proizvode i hemiju čineći Kasica S nezaobilaznom destinacijom za sve koji žele da ostvare velike uštede pri kupovini.

Kasica S pruža sjajan kvalitet, fenomenalne cene i raznovrsnost u svojoj ponudi.

Njihovi prodajni objekti, raspoređeni širom Bačke Palanke, omogućavaju kupcima da pronađu sve što im je potrebno na jednom mestu. Bilo da vam je potrebna sveža hrana, proizvodi za kuću, kozmetika, hemija ili bilo koji drugi artikli za svakodnevne potrebe, Kasica S ima širok spektar proizvoda visokog kvaliteta.

Posetite neke od Kasicinih prodajnih objekata u Bačkoj Palanci i okolnim mestima tokom trajanja ove akcije i uživajte u širokom asortimanu proizvoda odličnog kvaliteta i ostvarite velike uštede na svojim kupovinama.


Lokacije i radno vreme prodavnica Kasice S u Opštini Bački Petrovac:

Bački Petrovac

  • Kolarova 29,  060 -50-30-336  ponedeljak-subota: 7-20, nedelja 7-12 časova

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde