Alarmi, video nadzor i protivpožarni sistemi – Vrhunski kvalitet od sada i u Bačkoj Palanci

1412

Agencija „Gladijator“ posluje uspešno već dvadeset godina, i za sobom ima veliki broj zadovoljnih, kako pravnih tako i fizičkih lica. Bavi se iznajmiljvanjem, servisom i prodajom sigurnosne opreme. Agencija „Gladijator“ posluje na teritoriji Bačke Palanke, Novog Sada, Subotice, Valjeva i Sremske Mitrovice.


Agencija „Gladijator“ se bavi obezbeđenjem lica i objekata, postavljanjem svih vrsta alarma sa i bez dojave (alarm monitoring) prodajom i ugradnjom video nadzora, prodajom i postavljanjem protivpožarnih senzora.

Video Nadzor kamere i oprema

Bezbednost Vašeg doma je na prvom mestu, bez obzira na sve!

Kamere koje ugrađuje i prodaje agencija „Gladijator“ su poslednje generacije kamera sa visokom rezolucijom snimaka koje možete pratiti sa svog telefona ili računara. 

Kod njih postoji mogućnost iznajmljivanja video nadzora na period od 12 meseci ili 24 meseca uz plaćanje mesečne naknade i u tom slučaju rade besplatnu montažu. 

Ukoliko se odlučite za kupovinu kamere od agencije „Gladijator“, dobićete vrhunski motniring i visok kvalitet zaštite. Cene kamera zavise od modela kamere i kompleksnosti sigurnosnog sistema. 

Pored toga, video nadzor nudi i potpunu kontrolu i uvid u sve što se dešava u određenom prostoru. I na taj način, Vama na raspolaganju stoje razne mogućnosti, a sve to je moguće ukoliko se odlučite da obezbedite Vaš dom u saradnji sa agencijom „Gladijator“.

AKCIJA!!!

Ugradnja alarmnih sistema (alarmni sistem koji pokriva tri prostorije, tastatura za alarmnu centralu) IC detektor pokreta. – Mesečna pretplata 18OO RSD

Ugradnja protivpožarnih senzora (pokriva jednu prostoriju) – Mesečna pretplata 1800 RSD

Alarmni sistem i protivpožarni sistem – Mesečna pretplata 2800 RSD

Video nazdor, dve kamere, monitoring, DVR – Mesečna pretplata 2800 RSD

BESPLATNA UGRADNJA! 

Evo šta to zapravo video nadzor pruža?

1) Smanjenje Nedopuštenih Radnji (krađe, provale…)

2) Mir i Sigurnost (Video nadzor pruža potpun mir i sigurnost Vašeg doma i služi kao jedan vid profesionalizma kada su u pitanju veći objekti kojima je potrebna zaštita. Svaka ozbiljnija kompanija, bilo mala ili velika, svoje usluge i svoju robu mora zaštititi na adekvatan načn.

3) Pruža Pomoć Nadležnim Organima (Vaš video nadzor može snimiti neku radnju koja zapravo nema nikakve veze sa Vama, ali može pomoći nadležnim organima)

4) Skladištenje Snimaka (Sve što Vaše kamere snime biće sačuvao na Hard Diskovima 15 dana.)

 

USKORO U PONUDI!
Pametna kuća na vašem telefonom. Upravljajte uređajima preko vašeg telefona

Kako funkcioniše protivpožarna zaštita?

Najpre se uradi bezbednosna procena određenog objekta, na osnovu koje izrađujemo detaljan protivpožarni i evakuacioni plan za taj objekat.

Uloga protivpožarnog sistema je otkrivanje požara u početnoj fazi, tako što je sistem priključen na naš kontrolni centar, koji prati signal protivpožarne centrale na objektu klijenta 24 časa svih dana u godini. Ukoliko se protivpožarni alarm na objektu aktivira, naša ekipa odmah izlazi na intervenciju i ukoliko je potrebno poziva se hitna vatrogasna služba.

Akcenat je na preventivnoj ulozi ove usluge, čime se mogu sprečiti brojne negativne posledice po ljudski život, imovinu, poslovanje i okruženje klijenta.

Ukoliko imate video nazdor sa kojim niste zadovoljni, koji ne funkcioniše, najbolje je da se obratite timu profesionalaca sa dvadesetgodišnjem iskustvom u radu.

 Kontakt: 

0612389086

063516814

Adresa:

Kralja Petra I 15/3 (pored kafića Alo)

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde