Apel za pomoć: Pomozimo Nenadu Krajišniku da skupi novac za lečenje

Lekovi koji su mu potrebni za hitno lečenje koštaju sedam hiljada dinara. Njegova situacija je takva da više ne može prikupljati i prodavati flaše kao ranije.

2115

GLOŽAN: Nenad Krajniškik živi sa bratom koji je ratni invalid, dijabetičar i koji je nesposoban za rad, žive samo od toga što on po ulicama skuplja flaše i prodaje. A sada zbog bolesti ne može ni to da radi.


Našoj redakciji se obratio humanitarac Dragan Stupar iz Čelareva, koji je uveliko poznat u našoj opštini po humanim delima. Ovoga puta pokušava da pronađe pomoć za Nenada Krajišnika, za koga kaže da je čovek velikog srca, kome je sada neophodna pomoć.

„Nenad je uvek bio tu, kao oslonac i podrška, radan kao mrav. Mnogi su se oslanjali na njegovu velikodušnost i trud. Nakon oluje koja je zadesila našu zajednicu, Nenad je bio taj koji je popravljao krovove i menjao crepove kod porodica kojima je to bilo potrebno. „- ističe Dragan Stupar.

Međutim, sada je Nenadu potrebna naša pomoć. Loše zdravstveno stanje ga je primoralo da provede vreme u bolnici, i trenutno nije u mogućnosti da se izdržava svojim radom, kao ni svog bolesnog brata, koji je dijabetičar.

Njegova situacija je takva da više ne može prikupljati i prodavati flaše kao ranije.
„Tromb je krenuo, koji su srećom razbili, a mokraćna bešika je u pitanju. Ima kateter i sada prima injekcije, i mora da se skupi za lekove i hranu, ne bi li preživeli koliko toliko jer su bez primanja. Ne prima socijalnu pomoć i sada je na ivici egsistencije“ – priča nam zabrinuto Dragan

Nemaju ogrev za zimu, kao ni šporet

Obraćamo se velikodušnim ljudima da pruže podršku Nenadu, čoveku koji je mnogima nesebično pružio svoju ruku pomoći, onoliko koliko je bilo u njegovoj moći.

Zbog toga, Dragan nam se obraća s molbom za finansijsku podršku u vezi sa nabavkom neophodnih lekova. Lekovi koji su mu potrebni za hitno lečenje koštaju sedam hiljada dinara, međutim pored toga postoje i troškovi lečenja, a svaka donacija je od neprocenjive važnosti.

Ovom prilikom vas pozivamo da pokažete svoju dobrotu i solidarnost tako što ćete pomoći Nenadu da prebrodi ove teške trenutke. Svaka donacija, ma kako mala, doprineće da mu pružimo šansu za oporavak.

Donacije možete uplatiti na žiro račun:
Dragan Stupar
Erste Bank
Žiro račun: 340-32005175-49
Svrha: Donacija za pomoć

Takođe, možete pomoći i putem Western Union-a ili Pošte na broj telefona:
0601675677 – Stupar Dragan (na ovaj telefon takođe možete dobiti i više informacija)

Nenadu je potrebna naša podrška sada više nego ikada pre. Hajde da ga zajedno podržimo i damo mu šansu za bolje sutra, kako bi mogao nastaviti da radi i pokuša da zaradi za hranu.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde