Artikli iz nove kolekcije na popustu u Norland sportu

1072

Norland sport već godinama postoji na tržištu Bačke Palanke, i kupci već znaju da ih u Norlandu čeka kvalitetna roba, prijatna atmosfera i odlični načini plaćanja.

Ova prodavnica, koja se nalazi u srcu Bačke Palanke, u Uskoj ulici, na adresi Akademika Milana Kurepe 6 za vas uvek ima spemne popuste i odlične cene.

Istaknuto iz nove kolekcije – Akcijska cena

U Norland sport je ove nedelje stigla nova kolekcija Nike, Adidas, Reebok, Champion, Ellesse, Hummel, Joma i mnogih drugih brendova. U ponudi imaju preko 2000 artikala. Ono po čemu se ova prodavnica ističe na našem tržištu su najpovoljnije cene i mogućnost plaćanja na odloženo, do 270 dana.

Veliki popusti i akcije su u toku na staru kolekciju, a što je najbolje postoji mogućnost kupovine na rate, plaćanje platnim karticama i preko sindikata! Norland vam nudi popust za gotovinsko plaćanje i online kupovinu.

Velika ponuda sportske obuće, tekstila i prateće opreme poznatih brendova vas očekuje u prodavnici Norland sport u Bačkoj Palanci.

Слика може припадати текст који гласи „SPORT NORLAND Akademika M. Kurepe 6 Bačka Palanka 063/521-497 www.norlandsport.com Sve iz ponude dostupno za vas uz besplatnu dostavu na adresu ONLINE KUPOVINA norlandsporthp f Norland Sport“

Nova kolekcija Nike, Adidas, Reebok, Champion, Ellesse, Hummel, Joma i mnogih drugih brendova. Preko 2000 artikala, najpovoljnije cene i mogućnost plaćanja na odloženo, do 270 dana.


Norland sport ima razvijenu saradnju sa kupcima (sindikalnim organizacijama i fizičkim licima) na teritoriji cele Srbije, a intenzivnim aktivnostima njihovih agenata i terenskih komercijalista obezbeđuju kupcima najkvalitetniju i najefikasniju prezentaciju i prodaju proizvoda iz njihovog asortimana.

Kontakt: 

Adresa: Akademika Milana Kurepe 6, Bačka Palanka

Tel: 063 521 497

Zaprati ih na instagramu – norlandsportbp ili putem facebooka – norland sport i budi u toku sa njihovim akcijama i ponudom.

Sajt: www.norlandsport.com.

[adrotate group=“6″]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here