U toku je formiranje grupa za auto školu Speed Trade

Plati obuku na rate, a kreni odmah!

824

Auto škola Speed Trade  koja se nalazi u Bačkoj Palanci na adresi Kralja Petra Prvog 121 uspešno radi već sedam meseci. U moderno opremljenom ambijentu auto škole sa polaznicima rade tri iskusna instruktora kako bi vam olakšali put ka vašoj vozačkoj dozvoli.


„Polaži odmah, a plati na rate“

Auto škola Speed Trade nudi obuku za kategorije A, A1, A2 i B u moderno opremljenoj učionici sa 20 udobnih mesta i 20 najnovijih računara za polaznike. Bez obzira na vaš nivo iskustva, njihovi iskusni instruktori će vam pružiti sve potrebno znanje i veštine za uspešno savladavanje vožnje.

U toku je formiranje novih grupa polaznika Auto škole!

Prethodna grupa polaznika je uspešno savladala vožnju i teorijske časove, a nova je u formiranju. U ovoj auto školi pružaju fleksibilne opcije plaćanja, koje uključuju plaćanje na rate od 6 do 12 meseci.

Obuka se vrši na novim vozilima, koji su opremljeni najnovijim tehnologijama za vašu sigurnost i udobnost tokom vožnje.

Za obuku se možete prijaviti pozivom na broj telefona 0637788998 svakim danom od 07:00 do 19:00 časova. Radno vreme auto škole je od 07:00 do 15:00 časova radnim danima i subotom.

„Spremite se za putovanje ka uspešnom sticanju vozačke dozvole uz podršku iskusnih instruktora iz naše Auto škole“

Neka vaša vozačka avantura počne ovde!

Telefon: 0637788998

Adresa: Kralja Petra Prvog 121, Bačka Palankla

Mail: [email protected]


Speed Trade je već poznato mesto za sve vozače na kome mogu da obave sve na jednom mestu bez odlaska u MUP!
Nude uslugu tehničkog pregleda putničkih i teretnih vozila, polise osiguranja, izdavanje registracione nalepnice, izdavanje dokumenata za vozače, ateste, baždarenje i homologaciju vozila.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde