Bački Petrovac: Derbi bez odluke

Odigrana fudbalska utakmica 4.kola Vojvođanske lige (sever)

1027

BAČKI PETROVAC: U nedelju (05.09.) na stadionu u Bačkom Petrovcu, odigrano je 4.kolo Vojvođanske lige (sever), u kojoj je ekipa Mladosti ugostila ekipu Vojvodine iz Bačkog Gradišta, a rezultat meča  je 1:1 (1:1).


Utakmice između Petrovčana i Gradištanaca u poslednjih nekoliko sezona nose epitet derbija. Prvi korner u 3. minutu gosti nisu iskoristili. U 7. minutu Ikrešev je iz slobodnog udarca sa 18 metara pogodio prečku. Dva minuta kasnije kapiten domaćih Ožvat centrirao je iz ugla, lopta je preletela sve igrače, na drugoj strani ju je dočekao stoper Beronja i poslao pod prečku. Izjednačenje je usledilo nakon osam minuta. Golman Babin izbacio je dugu loptu sa peterca, Soldat je glavom prosledio do Stjepanovića koji je bio brži od domaće odbrane i savladao je Lenju.

U drugom poluvremenu Ognjen Stojisavljević zamenio je povređenog Zorića i mogao sa proslaviti. U razmaku od 59. do 78. minuta četiri puta je pobegao sa desne strane, ali triput nije pogodio u metu, dok je vrlo dobri Babin njegov šut izbacio u korner. Mladi golman Vojvodine dva minuta ranije odbranio je i snažan šut Hađinca sa desetak metara.

Gosti su u 86. minutu mogli kazniti sve promašaje domaćih, ali je rezervista Ilić brzopleto i neprecizno šutirao pored gola.

Sudija: Vukanović (Subotica)

Strelci: Beronja u 9. minutu za Mladost i Stjepanović u 17. minutu za Vojvodinu.

Žuti kartoni: Jakuš, Serdar, Stojisavljević (Mladost), Narančić, Savin i trener Barta (Vojvodina).

MLADOST: Lenja, Ožvat, Beronja, Šproh, Brajković, Trojanović (Mrkaić), Serdar, Zorić (Stojisavljević), Ikrašev, Jakuš, Hađinac.

VOJVODINA: Babin, Hasičić (Martin Jelić), Narančić, Janković, Petrović, Stjepanović (Prodanov), Davor Jelić, Kudrić, Savin, Soldat (Pelengić), Topić (Ilić).


Nakon ovog meča, ekipa Mladosti iz Bačkog Petrovca je na 11. mestu na tabeli Vojvođanske lige (sever) sa 5 bodova, a u nedelju (12.09.) očekuje ih gostovanje u Stanišiću gde će se sastati sa domaćom istoimenom ekipom, koja je nakon 4.kola na drugom mestu na tabeli sa 9 bodova, odmah nakon ekipe Krila Krajine iz Bačke Palanke.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde