Bački Petrovac: Smotra zimske službe za 2022/2023. godinu

Zimska služba spremna

Foto: Opština Bački Petrovac

BAČKI PETROVAC – Pred nastupajuću zimsku sezonu predsednica opštine Jasna Šproh sa svojim saradnicima, održala je smotru zimske službe sa JKP „Komunalac“ Bački Petrovac u ponedeljak, 05. decembra, na kojoj je proverena spremnost mehanizacije i utvrđena količina soli i agregata neophodne za održavanje saobraćajnica u Opštini Bački Petrovac u zimskim mesecima.


Kako se moglo i videti, jučerašnja smotra je pokazala potpunu opremljenost mehanizacijom i po tvrdnjama rukovodioca službe, spremni su za sve zadatke koje im predstoje ove zime.


Prehliadka zimnej služby na sezónu 2022/2023

Pred nastávajúcu zimnú sezónu predsedníčka obce Jasna Šprochová so svojimi spolupracovníkmi dňa 05. decembra 2022 vykonala prehliadku zimnej služby s VKP KOMUNALAC, Báčsky Petrovec, na ktorej sa skontrolovala pripravenosť mechanizácie a zistilo množstvo soli a agregátov, ktoré sú nevyhnutné na údržbu ciest v obci Báčsky Petrovec v zimných mesiacoch.

Dnešným prehliadnutím sa konštatovala kompletná vybavenosť mechanizáciou a podľa tvrdenia vedúceho služby, sú pripravení pre všetky úlohy, ktoré ich tejto zimy očakávajú.v

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde