„Čarobni dvorac“ – Pravo mesto za zabavu vašeg deteta

5475

Rođendaonica  „Čarobni dvorac“ je moderna dečija rođendaonica koja pruža srećnu i veselu igru za najmlađe, a o deci tokom boravka u igraonici brine stručno i obučeno osoblje. Rođendaonica „Čarobni dvorac“ radi uspešno već dve godine na radost roditelja i dece.

Zovi, rođendan zakaži i tvoj divan dan sa nama će biti nezaboravan!

Organizujemo nezboravne rođendane koje vodi i organizuje stučno osoblje, jer deca i roditelji moraju da izađu sa osmehom na licu i pamte svoje nezaboravne trenutke.

Želite da pružite vašim mališanima nezaboravnu rodjendansku proslavu, ali nemate prostora, vremena, problem organizacije. Cena rođendana za 2 sata je 4000 dinara.
Ne brinite, dečija rodjendaonica „Čarobni dvorac“ rešava sve vaše probleme i garantuje nezaboravan provod za slavljenika i drugare. Igre se organizuju prema uzrastu dece.

Koncepcija igraonice je da prihvati svu decu i njihove roditelje, ali i sve ostale koji namenski dođu da  rezervišu termine rođendanskih proslava.

Sadržaji u igraonici „Čarobni dvorac“ su prilagođeni deci od 2 do 12 godina. 

Animatori naše rođendaonice, izborom muzike i igrama, prilagođavaju se uzrastu i željama slavljenika. Naše osoblje je tu da udovolji želji Vaše dece i da njihov boravak učini što lepšim i prijatnijim. 


Zamišljena kao jedna velika soba za zabavu, rođendaonica „Čarobni dvorac“ , kao rođendanski prostor opremljen je brojnim sadržajima za igru mališana od 2 godine, tako i dece starijeg uzrasta do 12 godina.

Roditelji, za to vreme mogu uživati u posebnom prostoru, sa izdvojenim delom za pušače.   

Za proslavu rođendana u trajanju od dva sata uključeno je:

  • Dve vaspitačice koje animiraju i brinu o deci
  • Pozivnice na proslavu rođandana
  • Potreban inventar za posluženje; čaše, escajg, tanjirići, činijice, salvete
  • Zakup kompletnog prostora

Hranu, tortu i piće možete obezbediti sami ili Vam mi možemo pomoći oko nabavke istih. U našoj rođendaonici vam je na raspolaganju i besplatan WiFi internet. Maksimalan broj dece je 30, a odraslih osoba 20.

U terminu proslave rođendaonica je uvek zatvorenog tipa

Uz svečanu atmosferu i vedre animatore, deca će uživati u svakom sekundu proslave. Spremili smo specijalne ponude za proslave rođendana tako da preporučujemo roditeljima da nas kontaktiraju radi detaljnijih informacija. Postoji mogućnost pomeranja termina ili produžetka trajanja proslave, po dogovoru.

Radno vreme: 

Svakim danom od 11 do 21 časova

Informacije i rezervacije:

066 9389141

Adresa:

Mičurinova bb, Bačka Palanka, Pogledaj na MAPI.

 

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde