Cilj je jasan – Plasman u gornji deo tabele!

Fudbaleri bačkopetrovačke „Mladosti“ marljivo treniraju pod vođstvom novog trenera, Tihomira Krsmanovića

Pripreme za novu sezonu fudbaleri „Mladosti“, članovi VFL „Sever“, počeli su 13. jula. U odnosu na proteklu sezonu, ekipa je pretrpela nekoliko personalnih promena, a ambicije kluba su plasman u gornji deo tabele. Ekipu će sa klupe u narednoj sezoni kao trener, predvoditi Tihomir Krsmanović.

Predsednik FK „Mladost“, Jan Pavliš o pojačanjima i ambicijama 

– Protekle subote (13. jul), pod vođstvom novog trenera Tihomira Krsmanovića, ekipa je počela pripreme za novu sezonu. Krsmanoviću je ovo trenesrki debi u Bačkom Petrovcu. Pre Petrovčana, novi strateg „Mladosti“ sa klupe je vodio ekipe „ŽSK“ iz Žablja, „Hajduk“ iz Čuruga, „Veternik“, „Slaviju“ Novi Sad.

Na treninge je u dosadašnjem delu priprema, dolazilo od 16,17 do 20, 22 fudbalera. Njihov odziv, zavisio je od posla kojim se bave, odnosno od smena u kojima rade. U odnosu na proteklu sezonu, iz ekipe su otišla tri fudbalera, Strahinja Vještica, Strahinja Ilić i Marko Renić. Kada su u pitanju dolasci, ne bih mogao tačno da kažem koji su fudbaleri pristupili našoj ekipi. Naime, i pored toga što treniraju sa nama, igrači nisu doneli „papire“, tako da ne želim da spominjem njihova imena. Radi se o pet – šest fudbalera.

Kada su ambicije u pitanju, ekipa će pokušati da se na kraju sezone nađe u gornjem delu tabele. Najvažnije je, da se ne borimo za opstanak, kao u protekloj sezoni. O nekim većim ambicijama, za sada ne razmišljamo, jer u ovom trenutku nemamo novčanih sredstava za tako krupan korak napred.

Do starta sezone odigraćemo nekoliko kontrolnih utakmica. Dogovorili smo prijateljsske utakmikce sa „Cementom“ već u nedelju 21. jula. Nakon toga, protivnik će nam biti „Šajkaš“ iz Kovilja, potom sledi utakmica sa „Jedinstvom“ iz Rumenke, pa sa „Slavijom“ iz Novog Sada. Generalnu probu imaćemo sa „Sremom“ iz Mihaljevaca, kod nas u Bačkom Petrovcu.

Start nove sezone, zakazan je za 17 odnosno, 18. avgust. U radu sa seniorskom ekipom Krsmanoviću će pomagati Uglješa Tomić, koji je i u protekloj sezoni obavljao ovu ulogu. Golmane će trenirati Milovan Vučić. Ekipa će se pripremati na našem stadionu u Bačkom Petrovcu, gde će igrati i prijateljske utakmice, kada je domaćin. Pravićemo i pauze tokom priprema, one će najčešće biti u trajanju jednog dana – kaže za portal BAP Vesti, Jan Pavlis, predsednik FK „Mladost“.

M.Đ. Kremenović

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde