Cilj – Plasman u Vojvođansku ligu „Sever“

Fudbaleri Budućnosti iz Gložana, počeli pripreme za novu sezonu

Prvu prozivku fudbalera gložanske Budućnosti, izvršio je minule subote, trener Zoran Ratković. Ekipa Budućnosti se takmiči u PFL Sombor, a u novu sezonu ulazi sa jasnim ciljem, da osvoji prvo mesto i plasira se u Vojvođansku ligu „Sever“.

„U odnosu na propteklu sezonu ekipa je slabija za Kućanića, koji je pristupio ekipi Krivnja iz Selenče. Sa druge starne u naše redove stigli su, golman Relja Rajšp, doskorašnji član ČSK-a iz Čelareva, zatim Stefan Pavlović, koji je igrao za Bačku iz Bačke Palanke, vratio nam se i Atila Liptak koji je jedno vreme igrao za ekipu Hajdučice iz Hajdučice. Našoj ekipi pristupio je i Vukašin Radivojević, koji je u protekloj sezoni igrao za Krila Krajine. Posle izvesnog vremena, aktivirao se i Danilo Ljubičić, koji je svojevremeno trenirao i igrao za ekipu Budućnosti iz Gložana. U naš klub stigao je i Đorđe Milanov, sada već bivši član ČSK-a iz Čelareva“, pobrojao je pristigla pojačanja strateg Budućnosti, Zoran Ratković.

„U nastupajućem prvenstvu naše ambicije su najviše. Pokušaćemo da osvojimo prvo mesto i izborimo se za plasman u VFL „Sever“. Do starta nove sezone, zakazali smo nekoliko kontrolnih utakmica. Naredne nedelje (21. jul) igraćemo u Gložanu sa ekipom Bačke iz Begeča, a tri dana kasnije ugostićemo ekipu Sokola iz Nove Gajdobre. Nakon tri dana od ove utakmice bićemo domaćini, ovoga puta bačkopalanačkoj Bačkoj. Dvadeset osmog jula u Gložanu dočekujemo Slaviju iz Pivnica, a 3. i 4. avgusta učestvujemo na turniru u Selenči. Poslednju proveru pred start sezone, imaćemo sa ekipiom „Mladosti“ iz Apatina. Ovaj susret, biće odigran 10. ili 11. avgusta“, izneo je planove za pripremni period trener Budućnosti.

Nova prvenstvena sezona, startovaće 17. odnosno, 18. avgusta, u zavisnosti od toga, ko igra subotom, odnosno, nedeljom kao domaćin. U radu sa ekipom Zoranu Ratkoviću pomaže Ognjen Vojnović, koji trenira mlađe kategorije Budućnsti. Međutim, on će i pored toga raditi i pomagati Ratkoviću u radu sa seniorskom ekipom Budućnosti.

M.Đ. Kremenović

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde