Dan otvorenih vrata u Policijskim stanicama širom Srbije

U ponedeljak, 12. avgusta, Policijska stanica u Bačkom Petrovcu će obeležiti Međunarodni dan mladih.

U ponedeljak, 12. avgusta, Policijska stanica u Bačkom Petrovcu će obeležiti Međunarodni dan mladih, otvaranjem svojih vrata za sve građane u periodu od 10 do 18 časova, kako i sve policijske stanice širom naše zemlje.


Ministarstvo unutrašnjih poslova ovim potezom želi da omogući mladima i ostalim građanima da se upoznaju sa bezbednosnim pitanjima i mogućnostima koje pruža karijera u policiji.

Posetioci će imati priliku da razgovaraju sa policijskim službenicima, da izraze svoje stavove o bezbednosnim problemima, ukoliko se susreću sa njima, kao i da dobiju savete. Takođe, ovo je šansa i da saznate više o mogućnostima koje pruža karijera u policiji. Ova akcija je deo napora da se osnaži saradnja između policije i građana i unapredi sigurnost u opštini Bačka Palanka.

Kako je istaknuto u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, ovaj događaj pruža šansu mladima da iznesu svoje mišljenje o bezbednosnim pitanjima, razgovaraju o problemima koji ih se tiču, i otkriju kako zajedničkim naporima može da se radi na sigurnijoj zajednici.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde