Deca iz opštine Bački Petrovac u kampu u Barseloni

Dečaci iz opštine Bački Petrovac koji su dobili ovu izuzetnu priliku su Dušan Stojisavljević (2011) iz Maglića i Marjan Lukač (2011) iz Bačkog Petrovca

2004
Ilustracija, foto: Canva

BAČKI PETROVAC: Velika Barselona organizuje kamp za mlade fudbalere, a na tom kampu će ove godine učestvovati dvojica momaka iz opštine Bački Petrovac i to preko FK Vojvodine.


To su dečaci koji su to zaslužili na osnovu onog što su pokazali na nedavnom „Open day“-u koji je FK Vojvodina organizovala u Gložanu povodom nedavnog potpisivanja Sporazuma o saradnji između Opštine Bački Petrovac i FK Vojvodine Novi Sad. Zahvaljujući ovom sporazumu i dobroj saradnji sa predsednikom FK „Vojvodina“ Dragoljubom Samardžićem i direktorom Omladinske škole FK Vojvodina Duškom Grujićem, deca će uzeti besplatno učešće na ovom kampu.

Dečaci iz opštine Bački Petrovac koji su dobili ovu izuzetnu priliku da pokažu i usavrše svoj talenat uz rad sa trenerima iz omladinske škole Barselone su Dušan Stojisavljević (2011) iz Maglića i Marjan Lukač (2011) iz Bačkog Petrovca.

Ovaj kamp će trajati pet dana, pri čemu će se jednoipočasovni treninzi odvijati po dva puta dnevno, a osim treniranja fudbala, za sve učesnike kampa su pored hrane i smeštaja obezbeđene i mnoge druge aktivnosti, časova španskog jezika i raznovrsnog edukativno-zabavnog programa.


Deti z našej obce v tábore v Barcelone

Veľká Barcelona organizuje tábor pre mladých futbalistov, na ktorom sa tohto roku zúčastnia dvaja chlapci z našej obce prostredníctvom FK Vojvodiny.

Sú to chlapci, ktorí si to zaslúžili na základe toho, čo ukázali na nedávnom Open day, ktorý FK Vojvodina organizoval v Hložanoch pri príležitosti podpísania Dohody o spolupráci medzi Obcou Báčsky Petrovec a FK Vojvodina z Nového Sadu. Ďakujúc tejto dohode a dobrej spolupráci s predsedom FK Vojvodina Dragoljubom Samardžićom a riaditeľom Mládežníckej školy FK Vojvodina Duškom Grujićom naše deti sa bezplatne zúčastnia tohto táboru.

Chlapci z našej obce, ktorí dostali túto výnimočnú príležitosť prejaviť a zdokonaliť svoj talent za pomoci trénerov z mládežníckej školy Barcelony, sú Dušan Stojisavljević (2011) z Maglića a Marián Lukáč (2011) z Báčskeho Petrovca.

Tento tábor bude trvať päť dní, pričom poldruhahodinové tréningy budú prebiehať dva razy denne a vedľa futbalového tréningu pre všetkých účastníkov táboru okrem stravovania a ubytovania budú zabezpečené aj mnohé iné aktivity, hodiny španielčiny a rôznorodý edukačno-zábavný program.

Pogledaj:

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde