Desiata jubilejná Gitariáda Vojvodiny

Vrcholom večierka bude vystúpenie nespornej skupiny Riblja čorba

129

Gitariáda Vojvodiny sa uskutoční po jubilejný desiatykrát v Kysáči, odkedy je znovu obnovený festival. Tohto roku organizátori pripravili nekaždodenný dvojdňový program naplánovaný na 6. a 7. júla.


V prvý deň festivalu bude zorganizovaný program pod názvom Rock retrospektíva – pol storočia rockovej hudby v Kysáči v Kultúrnom stredisku Kysáč o 19. hodine. Program bude obsahovať viac segmentov a prostredníctvom projekcie filmu a naratívnych častí sa pokúsi priblížiť rockovú hudbu v Kysáči, festival Gitariádu Vojvodiny a skupiny a udalosti, ktoré poznamenali toto obdobie.

V druhý deň festivalu sa uskutoční koncert na pomocnom ihrisku FK Tatra, kde v rámci revuálnej časti vystúpia už dobre známe širšiemu obecenstvu skupiny: Promonael, Deformitet, Red danger, Achtung. Vrcholom večierka bude vystúpenie nespornej skupiny Riblja čorba, s ktorou je nezabudnuteľný večierok zaručený.

Patronátom festivalu je Mesto Nový Sad – Správa pre kultúru, Správa pre hospodárstvo a Pokrajinský sekretariát pre kultúru, informovanie a vzťahy s náboženskými spoločenstvami.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde