DJ-ovia z Báčskeho Petrovca a Hložian zažiarili na festivale Exit

Festival, ktorý sa konal na novosadskej pevnosti, privítal desaťtisíce návštevníkov z celého sveta

Foto: RTV

Posledný večer festivalu Exit v Novom Sade patril DJ-om z Báčskeho Petrovca a Hložian, ktorí svojimi vystúpeniami potešili publikum. Vo štvrtok vystúpil Ján Bažík z Báčskeho Petrovca, známy pod umeleckým menom DJ Buzzin, a v piatok večer sa o mixetu postaral Miroslav Kriška z Hložian.


Festival, ktorý sa konal na novosadskej pevnosti, privítal desaťtisíce návštevníkov z celého sveta. Na hlavnom pódiu vystúpili známe mená ako Tom Morello, ktorý predviedol svoje ikonické gitarové skladby, Offenbach, Ian Racher, a Steve Angello. Na Visa Fusion pódiu sa predstavili Oguz, Sara Landry a ďalší, pričom X-Bass Pit patril taktom drum and bassu.

Najnavštevovanejším dňom festivalu bola sobota, kedy publikum zabávali John Newman, Willie William, Marcello, a Iva Lawrence. Počas piatich dní sa na Exite predstavilo takmer 600 interpretov rôznych hudobných žánrov vrátane rocku, rapu a hip-hopu.

Festival Exit opäť potvrdil svoju pozíciu jedného z najvýznamnejších hudobných podujatí v regióne, pričom tento rok osobitne zažiarili slovenskí DJ-ovia z Vojvodiny.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde