Dočkáme sa konečne dažďa?

Príjemná teplota dnes v Báčskom Petrovci

BÁČSKY PETROVEC – Dnes bude polooblačno a teplo, najvyššia denná teplota 27 až 33 stupňov.


Podľa predpovede Republikového hydrometeorologického ústavu (RHMZ) sa na severe očakávajú dlhšie slnečné intervaly, v oblastiach južne od Sávy a Dunaja sa očakáva nestabilné počasie a lokálne krátkodobé prehánky s búrkami. Fúkať bude slabý a mierny vietor zo severu. Najnižšia teplota od 14 stupňov na juhovýchode Srbska do 20 v Belehrade a najvyššia od 27 do 33 stupňov.

Aj v Báčskom Petrovci bude dnes polooblačno a teplo s dlhšími slnečnými intervalmi, ku koncu dňa, v niektorých častiach mesta možný krátkodobý dážď alebo prehánky s búrkami. Vietor je slabý, zo severu. Najnižšia teplota od 17 do 20 °C a najvyššia okolo 31 stupňov.

Podľa predpovede počasia na najbližších sedem dní až do piatka 6. septembra bude prevažne slnečno a teplo s maximálnymi teplotami od 28 stupňov Celzia na juhu a juhovýchode až do 35 stupňov Celzia na severe Srbska.

Len v pahorkatinných a horských oblastiach východného a južného Srbska sa pri miestnom vývoji oblačnosti očakáva ojedinelý výskyt krátkodobého dažďa alebo prehánok s hrmením.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde