Foto Fleš Plus- Vaš digitalni centar

1297

Foto Fleš Plus, kao fotografska radnja i studio osnovana je 1996. godine, Bačkoj Palanci, u ulici Žarka Zrenjanina 68a. Svih ovih dvadesetpet godina u njihovu profesionalnost se uverila većina sugrađana, tako da su oni već postali deo tradicije Bačke Palanke.

„Godinama smo sinonim kvalitetne fotografije, dobre usluge i povoljnih cena u Bačkoj Palanci, ali i šire. Iz dana u dan, polako i sigurno smo rasli do onoga što smo danas, fotografska radnja i studio u kome možete, zahavaljući našem ljubaznom osoblju, biti usluženi onako kako to dolikuje kupcu, na najvišem nivou. Hiljade naših mušterija, koje nam se stalno iznova vraćaju, najbolji su dokaz da je put kojim idemo, pravi.“

Izrada kalendara sa slikom

Želite li originalan poklon? I u toj prilici možemo da Vam se nađemo pri ruci. U ponudi Foto Fleš Plusa je izrada kalendara sa fotografijama koje odaberete, pravljenje slagalica i štampanje fotografija na šoljama.

Studijsko slikanje 

Tražite mesto gde će te moći da izradite svoje fotografije? Našli ste ga, to je upravo Foto Fleš Plus. U njihovom kvalitetnom studiju možete da se fotografišete, uz profesionalno osvetljenje. Rade izradu fotografija svih dimenzija vrhunskog kvaliteta.

U Foto Flešu Plus možete kupiti foto poklone, kao što su ramovi, albumi za slike, zidni satovi sa fotografijom, foto kugle, vodeni ramovi za slike.

Takođe, u njihovoj ponudi se nalazi i oprema marke „Hama“, kao što su slušalice, USB, foto aparati i ostala oprema ovog proizvođača.

Oni rade i štampu majica, UV štampu na medijapanu, kamenu, drvetu ili materijalu koji poželite.

Obrada starih fotografija

Vaše fotografije je oštetio zub vremena? Posetite nas, bićete iznenađeni šta možemo da učinimo od Vaših starih slika. Kompjuterskim retuširanjem ćemo udahnuti nov život Vašim fotografijama.

 

Fotokopiranje, štampanje i koričenje dokumenata 

Želite da Vaši seminarski, maturski radovi i druga dokumenta budu kvalitetno odštampani? Fotokopiranje u kolor i crno beloj tehnici, kao i spiralno koričenje, koje rade u Foto Flešu Plus će pomoći da vam radovi i dokumenti budu kvalitetni i trajni.

Štampa flajera i reklamnog materijala

U Foto Flešu Plus štampaju vizit karte i flajere, kao i postere u proširenom A3 formatu. Takođe rade štampu na majicama.

Prodaja prateće opreme 

U Foto Fleš Plusu možete kupiti svu prateću foto-opremu, neophodnu da Vaše fotografije budu kvalitetne i posebne. Takođe, u njihovoj ponudi možete pronaći tastature, memorijske kartice, slušalice, punjače, USB memorije.

Kompletna usluga snimanja i fotografisanja svih vaših svečanosti 

 

„Pored profesionalnog pristupa poslu naši se kupci osećaju kao kod kuće zbog srdačne i tople domaćinske atmosfere koja vlada kod nas, jer nama je Vaše zadovoljstvo na prvom mestu.“

„Foto Fleš Plus – kvalitet potvrđen tradicijom, tradicija dokazana kvalitetom“

Kontakt: 

Telefon: 064 1333612

Mail: [email protected]

Web sajt: fotofles.rs

Za više aktuelnosti u Foto Flešu zapratite ih na facebooku – Foto Fleš Plus ili na instagramu – foto_fles_plus

Radno vreme: 

Radnim danima: od 07 do 20 časova

Subotom: od 08 do 20 časova

Adresa:

Žarka Zrenjanina 68a, 21400 Bačka Palanka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here