Humanitárny divadelno-folklórny program v Kysáči

Miroslav potrebuje našu pomoc, preto príďte v nedeľu (15.09.) do Kultúrneho centra, aby sme mu spoločnými silami pomohli.

KYSÁČ – V nedeľu, 15. septembra o 20. hodine, sa v Kultúrnom centre Kysáč uskutoční humanitárny program pre Kysáčana Miroslava Ďurovku, ktorému je potrebná pomoc.

Pozvaní sú všetci ľudia ochotní prispieť, aby sa prišli pozrieť na divadelno-folklórny výtvor a na ten spôsob sa pripojili ochotníkom v spoločnom cieli, pomôcť Miroslavovi.
Všetky získané peniaze budú odovzdané rodine Ďurovkovej.

Miroslav Ďurovka je dvanásťročný chlapec, ktorý má detskú mozgovú obrnu a potrebuje financie na nákup potrebných vecí, ako aj na normálne fungovanie v živote.


KISAČ – U nedelju, 15. septembra u 20 časova, u Kulturnom centru Kisač, biće održan humanitarni program za meštanina Kisača, Miroslava Đurovku.

Pozvani su svi ljudi dobre volje da dođu na pozorišno-folklorni događaj i na taj način pridruže amatere u zajedničkom cilju, da pomognu Miroslavu. Sav prikupljen novac, biće predat porodici Đurovka.

Miroslav Đurovka je 12-godišnji dečak koji ima cerebralnu pralizu i potrebna su mu sredstva za kupovinu neophodnih stvari, kao i za normalno funkcionisanje u životu.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde