Jarmok umenia – Slovenské národné slávnosti 2024 (VIDEO)

Pozrite si video zábery z Jarmoku umenia!

BÁČSKY PETROVEC – V rámci Slovenských národných slávností 2024, v sobotu 10. augusta na Námestí slobody bol, už tradične, organizovaný Jarmok umenia.


Na jarmoku, ako i po minulé roky, svoje ručné práce a všelijaké domáce výrobky ponúkali mnohí účastníci, ako aj združenia žien z mnohých slovenských dedín.

Jarmok sa začal o 10.00 hodine a návštevníkom ponúkol deň plný kreativity, kultúry a zábavy. Boli otvorené stánky vystavovateľov z rôznych umeleckých oblastí a všetci návštevníci mali možnosť zoznámiť sa s dielami miestnych umelcov, remeselníkov a kreatívnych ľudí. Stánky ponúkli rôzne remeselné výrobky, obrazy, sochy, unikátne šperky, textilné výrobky a mnoho ďalších umeleckých predmetov.

Bohatý kultúrno-umelecký program, v rámci slávnostného otvorenia Jarmoku umenia, sa začal o 16.00 hodine, kde vystúpili folklórne súbory, hudobné skupiny, tanečné súbory a divadelné predstavenia. Bola to jedinečn,á príležitosť vychutnať si tradičné i moderné slovenské kultúrne prejavy, ako aj vystúpenia domácich umelcov.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde