Javni poziv za podršku preduzetnicama na selu

Javni poziv je otvoren do 10. septembra

Foto: Freepik

Ministarstvo privrede je objavilo javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava mikro privrednim društvima, čiji je osnivač i zakonski zastupnik žena i preduzetnicama, koje se bave proizvodnjom prehrambenih proizvoda i svoju delatnost obavljaju u seoskom području.

Ukupno raspoloživa bespovratna sredstva za realizaciju programa su 30 miliona dinara i namenjena su za finansiranje kupovine nove opreme i repromaterijala.

Bespovratna sredstva se odobravaju u visini od 100% vrednosti investicionog ulaganja i to u rasponu od 300.000,00 do 500.000,00 dinara.

Javni poziv je otvoren do 10. septembra.

Javni poziv i prateća dokumentacija su objavljeni na internet stranici Ministarstva: www.privreda.gov.rs, kao i na Portalu preduzetništva: www.preduzetnistvo.gov.rs.


Ministerstvo hospodárstva vyhlásilo verejnú výzvu na pridelenie grantov mikropodnikateľom, ktorých zakladateľom a právnym zástupcom sú ženy a podnikatelky, ktoré sa zaoberajú výrobou potravinárskych výrobkov a vykonávajú svoju činnosť na dedinách.

Celkové dostupné granty na realizáciu programu sú 30 miliónov dinárov a sú určené na financovanie nákupu nových zariadení a surovín.

Granty sa schvaľujú vo výške 100 % hodnoty investície, od 300 000,00 do 500 000,00 dinárov.

Verejná výzva je otvorená do 10. septembra.

Verejná výzva a sprievodná dokumentácia sú zverejnené na stránke
ministerstva: www.privreda.gov.rs
ako aj na stránke: www.preduzetnistvo.gov.rs.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde