Koki Travel i Mini II – Visok nivo bezbednosti i veliki izbor vozila

Koki Travel i doo Mini II , prevozničke kompanije iz Čelareva, sa dugogodišnjom tradicijom, godinama unazad pružaju uslugu prevoza putnicima širom regiona. Sa tradicijom dužom od 20 godina, obe kompanije su se pozicionirale kao jedni od lidera u putničkom prevozu kako u opštini Bački Petrovac, Bačkoj Palanci, tako i dalje od toga.


Nude vam veliki izbor autobusa koji zadovoljavaju sve potrebe putnika

Sa vozilima od 18, 20, 23, 30, 38, 39, 48, 57 i 81. komercijalnog mesta, pruža se raznovrsnost i mogućnost izbora prema preferencijama putnika. Ukoliko imate specifične zahteve, ili organizujete putovanje sa porodicom, društvom, kolektivom, tu su za vas.

Posebno se ponose svojom flotom visokoturističkih autobusa, koja uključuje najnovije modele kao što su sprinteri, Iveco Daily, Setra s516, Man lion’s coach, Setra s431dt (dabldeker). Ova vozila su dizajnirana da pruže vrhunski komfor i sigurnost tokom putovanja.

Usluge koje vam pruža prevoznička kompanija:

Prevoz putnika:
– Bilo da je u pitanju Srbija, zemlje iz regiona ili destinacije širom sveta, nude vam siguran i udoban prevoz koji će učiniti vaše putovanje nezaboravnim.

Saradnja sa turističkim agencijama:

– Kroz partnerstva sa turističkim agencijama, omogućavaju vanlinijski prevoz koji će upotpuniti turističke avanture krajnjih korisnika.

Iznajmljivanje vozila za vaše potrebe:

– Za personalizovana putovanja, stoje vam na raspolaganju sa njihovim vozilima, spremnim za dogovorene rute.

Kvalitet bez kompromisa u pružanju usluge prevoza

Kao odgovorne prevozničke kompanije, redovno i pažljivo održavaju svoju voznu flotu. Time osiguravaju da su vozila uvek u vrhunskom stanju, čista i spremna za sigurnu i udobnu vožnju.

Njihova posvećenost profesionalnosti je neupitna. Vozači su visoko obučeni i iskusni i pružaju najbolju moguću uslugu tokom putovanja. Njihova ljubaznost, tačnost i efikasnost su stubovi poslovanja ovih kompanija.

Bezbednost i udobnost putnika na prvom mestu

Vozila su opremljena najnovijom sigurnosnom tehnologijom, uključujući sistem zaštite od sudara i sistema protiv proklizavanja. Takođe, autobusi su opremljeni udobnim sedištima, klimatizacijom i zabavnim sadržajem kako bi putnici imali prijatan doživljaj tokom celog putovanja.

Veruju da kvalitetna usluga ne mora biti preskupa. Sa korektnim cenama, pristupačnim svim putnicima, žele da omoguće da putnici uživaju u vrhunskom putničkom iskustvu bez opterećivanja svog budžeta.

Vanlinijski prevoz u zemlji i inostranstvu

Takođe, Koki Travel i doo Mini II pružaju fleksibilnost u načinu plaćanja. Kompanije su spremne da se dogovore oko valute plaćanja, kako bi omogućili maksimalnu praktičnost i zadovoljstvo prilikom saradnje.

Tradicija i veliki broj zadovoljnih klijenata su njihova najbolja preporuka. Ponose se dugogodišnjim iskustvom u industriji putničkog prevoza i svojom sposobnošću da pruže uslugu koja prevazilazi očekivanja. Uvek se trude da steknu poverenje putnika i da ih zadovolje svojim profesionalizmom i posvećenošću.

Kada je u pitanju putovanje, Koki Travel i doo Mini II su pouzdana opcija. Izaberite ih i uživajte u sigurnoj, udobnoj i nezaboravnoj vožnji.

Putujte s poverenjem, putujete sa Koki Travel i doo Mini II.

Kontakt:

Kontakt telefon: 063/731-1-831; 066/00-38-67

Adresa: Milana Atlagića 53, Čelarevo

Radno vreme: 08:00-16:00 časova (dostupni 24 časa )

Mejl: [email protected]

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde