Komička Duška Mušić druhýkrát v Kulpíne

Spolu s Duškou na zájazd vycestovala aj Anita Šunjić z Mostaru

148
FOTO: www.facebook.com/duska.music/

Na tohtoročnom turné po Srbsku, chorvátska stand up komička Duška Mušić, aj v tomto roku, – rovnako ako vlani, – zavítala do Kulpína. Po dvoch dňoch v Belehrade, kde vystupovala v Chorvátskom kultúrnom stredisku a v Bibliotéke Milutina Bojića, stredu 29. mája si vyhradila pre „jej Kulpín“.


Duškin otec bol totiž pôvodom Kulpínčan a Duškino dievocké priezvisko je Zima, rovnako ako aj priezvisko jej sestry Vere Zima, známej chorvátskej filmovej a televíznej hviezdy.

Spolu s Duškou na zájazd vycestovala aj Anita Šunjić z Mostaru. Duška obecenstvo rozosmiala a Anita hrou na gitare a krásnym zvonivým hlasom pohladila nejednu dušu. Za špeciálneho hosťa si aj v tomto roku, podobne ako aj v minulom, znova pozvali mladého Kulpínčana Zorana Mitića, ktorý na úvod spolu s Duškou a publikom slovensky zaspievali a na veselú nôtu naladili večierok. Hostky predstavila organizátorka večierka Katarína Pucovská.

Tohtoročný večierok prebiehal v KUS Zvolen a aj v tomto roku vstup bol voľný. Bol to dar Kulpínčanom. Dve umelkyne končia turné v Indjiji, kde sa 30. mája, spolu s Tamburášskym orchestrom Jurke&Co, zúčastnia na humanitárnom večierku.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde