Kysáčania usporiadali súťaž v chytaní rýb

V kategórii žiakov nižších ročníkov prvé tri miesta obsadili: Milan Harpáň, Miloš Harpáň a Damjan Mucha

89
FOTO: Hlas ľudu

V sobotu predpoludním členovia ŠRS Smuđ z Kysáča zorganizovali súťaž v love rýb udicou na plavák v kategórii nižších a vyšších ročníkov žiakov, ktorí navštevovali školu rybolovu. Súťaž sa uskutočnila v Báčskom Petrovci pri rybárskej chatke na kanáli.


Vedúci školy rybolovu, Ján Menďan, povedal, že sa súťažilo 15 detí. Netreba zabudnúť spomenúť, že starší členovia ŠRS Smuđ všetko zorganizovali a prepravili deti na pobrežie kanálu v Báčskom Petrovci a väčšiu časť súťaže im zabezpečili bez úhrady.

V kategórii žiakov nižších ročníkov prvé tri miesta obsadili: Milan Harpáň (1. miesto; ulovil ryby hmotnosti 765 gramov čiže 78 rýb), Miloš Harpáň (2. miesto; 625 gramov čiže 65 rýb) a Damjan Mucha (3. miesto; 480 gramov čiže 40 rýb).

V kategórii žiakov vyšších ročníkov prvé tri miesta obsadili: Martin Madacký (1. miesto; ulovil ryby hmotnosti 745 gramov čiže 48 rýb), Marko Drobić (2. miesto; 615 gramov čiže 47 rýb) a Aleksandar Caro (3. miesto; 565 gramov čiže 50 rýb).

Víťazi za odmenu dostali pozoruhodné darčeky a medaily. Podujatie podporili aj dobrodinci – sponzori Milan Kukučka a Ivan Čief a KC Kysáč.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde