Maglić bazeni – Vaš savršeni izbor za letnju zabavu!

Uronite u savršenstvo - Maglić bazeni vam nude čistu vodu, obilje zabave i udobnost po meri svakog posetioca.

BAČKI MAGLIĆ – Zvanično je počela sezona kupanja na bazenima u Magliću, pravom rajskom kompleksu za sve ljubitelje vode i zabave. Bazeni Maglić su udaljeni samo 5 kilometara od Bačkog Petrovca.


Ovaj kompleks postoji od 2002 godine i nudi širok spektar sadržaja koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za relaksacijom i aktivnostima na otvorenom. Maglić bazeni obuhvataju osam bazena različite strukture i dubine, kao i namene, i to:

  • Olimpijski bazen za ozbiljne plivače
  • Dečije bazene prilagođene najmlađima
  • Relax bazene sa đakuzijima i masažerima za potpunu relaksaciju.

Osim bazena, kompleks u Magliću nudi dodatne sadržaje kao što su dečije igralište, teniski tereni, tereni za košarku, tereni za odbojku, prostor za šetnju i prostrani parking. Ono što je važno, jeste da je higijena na bazenima na zaista viskokom nivou. Na bazenima se nalazi potreban broj spasioca, kao i doktor, čime je bezbednost posetilaca podignuta na visok nivo.

Idealno mesto za celodnevni boravak sa porodicom ili prijateljima.

Radnim danima cena ulaznice za odrasle je 400 dinara, za decu od 7 do 15 godina cena je 300 dinara, dok je ulaz za decu do 7 godina besplatan. Vikendom, cene ulaznica su nešto više – 500 dinara za odrasle, 400 dinara za decu od 7 do 15 godina, dok je ulaz za najmlađe i vikendom besplatan.

Dve ležaljke i suncobran (u kompletu) se plaćaju 400 dinara, ali niste u obavezi da ih koristite.

Bazeni Maglić su mesto gde se zabava s vodom spaja sa vrhunskim uživanjem u prirodi.

Radno vreme bazena je od 10 do 19 časova radnim danima, dok je vikendom otvoren od 9 do 19 sati. Parking prostor je prostran i obezbeđuje dovoljno mesta za sve posetioce, a u okviru kompleksa se nalazi kafe bar i restoran gde možete uživati u domaćoj hrani, roštilju, sladoledu ili osvežavajućoj lubenici.

Maglić bazeni kombinuju visok kvalitet usluge sa pristupačnim cenama, čineći ih jedinstvenom turističkom destinacijom u Vojvodini. Vikendima imaju organizovane nastupe bendova, ili DJ-a kako bi maksimalno uvećali vaše uživanje.

Posetite ih i uživajte u čistoj vodi, opuštenoj atmosferi i brojnim aktivnostima koje su pripremili za vas!

Kontakt:

Lokacija: Patrijarha Pavla 1, Bački Maglić. Pogledaj putanju na MAPI.

Kontakt telefon: 065 8469428

Instagram: bazenimaglic


PDP Maglić, pored bazena u svojoj nadležnosti upravlja i restoranom PDP Maglić, Etno restoranom i Igraonicom Čarolija.

Doživite pravu čaroliju domaće kuhinje u Etno kući Maglić!

Etmp kuća Maglić koja radi pod okriljem PDP Maglić, nudi vam autentična jela koja će probuditi vaše čulo ukusa i pružiti vam nezaboravno gastronomsko iskustvo.
Nude vam priliku da uživate u domaćim specijalitetima i kuvanim jelima pripremljenim sa ljubavlju i pažnjom. Njihov prelep prostor i gostoprimstvo čine ih savršenim mestom za sve vrste proslava i to rođendana, krštenja, veridbi do velikih događaja.

Rezervišite svoje mesto i prepustite se čarima tradicionalne kuhinje i profesionalne usluge.

Pozovite 065 564 8100 za informacije, rezervacije i porudžbine.

Igraonica „Čarolija“ u Magliću je savršeno mesto za proslavu dečjih rođendana i igru.

Prostor se iznajmljuje na 2,5 sata, što omogućava dovoljno vremena za zabavu i radost. Igraonica ima i dvorište na raspolaganju, kao i deo za roditelje gde mogu opušteno da provode vreme dok deca uživaju u igri.Prostor je klimatizovan, što obezbeđuje prijatnu atmosferu bez obzira na vremenske uslove.Za najmlađe su obezbeđeni osvežavajući sokovi.
Igraonica je opremljena raznovrsnim sadržajima uključujući lavirinte, bazene sa lopticama, vrteljke, stone fudbale, kuhinjice i veliki izbor igračaka za decu. Tu su i tobogani za dodatnu zabavu.

Svi sadržaji su dizajnirani i postavljeni tako da obezbede maksimalnu bezbednost za decu.

Adresa: Maršala Tita 56, Maglić
Telefon: O63 702 18 18

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde