10/08/2022

Potrošači danas imaju previše izbora oko proizvoda, usluga i brendova, i zato stalno morate da ih podsećate da postojite.

Posedujemo veliki broj portala na kojima možemo po povoljnoj ceni objaviti vaš reklamni tekst. Ovakvo objavljivanje reklamnih tekstova nije puka reklama za vas, već doprinosi i poboljšanju vaše pozicije u internet pretragama. Na raspolaganju su nam i brojni Fejsbuk i Instagram profili koji služe za kvalitetnu reklamu vašeg poslovanja.

Kako izgraditi dugoročni odnos sa kupcem?

Graditi odnos sa kupcem preko interneta je daleko teže nego uživo. Zato moramo da ga osluškujemo i razumemo proces njegove kupovine, te odmah reagujemo i pružimo mu ono što traži. Izgradićemo čvrst odnos uz pomoć sakupljanja podataka.

Da li je reklamiranje na internetu uopšte pitanje izbora?

Postoje preduzetnici koji se premišljaju oko reklamiranja na internetu i to najčešće oko reklamiranja na Facebook-u. Oni potpuno zanemaruju očiglednu činjenicu da je reklamiranje na internetu vitalno za uspeh njihovog biznisa. Svakog biznisa! Većina izmišlja izgovore. Nekima je to novac. Nekima nedostatak vremena. Neki se ne razumeju u internet marketing, a druge to jednostavno ne zanima. Koji god da je razlog – džaba! Realnost je da njihove potrošače itekako zanimaju internet i društvene mreže!

Pre desetak godina ste možda i mogli da se razmišljate da li je online marketing nešto u šta treba da se upuštate.

Danas je situacija skroz drugačija. Danas je to neophodno kako bi Vaš biznis opstao na konkurentnom tržištu. Samo zamislite – preko 85% pretraga proizvoda se obavlja preko interneta! Da morate da se reklamirate na internetu je i više nego očigledno, ali možda nije očigledno šta to sve podrazumeva. Uspešan internet marketing podrazumeva SEO optimizovan web sajt kao i dobro organizovane i aktivne profile na društvenim mrežama.

mi vam možemo pomoći da razvijete vaš posao

Kontaktiraje nas

Na našem sajtu imate mogućnost da se reklamirate i to u različitim formama. Postoji mogućnost da vaša reklama bude u formi članka ili u formi banera (slike koja se rotira). Pozovite nas i zajedno sa vama ćemo definisati ciljeve marketing kampanje koju ćemo osmisliti za vas. Pored reklamiranja na portalu, nudimo usluge izrade sajtova, logoa, izrade profesionalnih fotografija, vođenje društvenih mreža i ostalih marketing aktivnosti. Telefon: 065 855 8785 Mail: [email protected]

sr_RSСрпски језик