Maštograd je novo omiljeno mesto vašeg deteta

5807

BAČKA PALANKA: Na radost vas i vaše dece, u Bačkoj Palanci otvorena je nova igraonica koja deci pruža zabavan i maštovito osmišljen program. U Maštogradu stručan tim animatora pruža mogućnost deci da usvoje nova znanja i steknu samopouzdanje, kvalitetno provedu slobodno vreme, kao i da proslave svoj rođendan uz nezaboravne trenutke.


Igraonica i rođendaonica “Maštograd” vam pruža da jedan poseban dan u životu svojih najmlađih učinite nezaboravnim. Celokupan prostor igraonice i rođendaonice zrači vedrinom i optimizmom, a ambijent  male avanturiste vodi kroz grad mašte.

Igraonica i rođendaonica “Maštograd” nudi proslavu rođendana za decu uzrasta do 10 godina.

Osnovni uslov za proslavu rođendana u igraonici i  rođendaonici „Maštograd“ јe da donesete sa sobom lepo raspoloženje i osmeh, a osoblje će se pobrinuti da tako i ostane.

„Prepustite nama da kvalitetno ispunimo Vaše slobodno vreme, organizujemo nezaboravnu proslavu rođendana i damo doprinos srećnijem odrastanju Vašeg deteta.“

Za decu od 0-3 godine u ponudi je bazen sa lopticama sa ljuljaškom posebno prilagođen njihovom uzrastu i „kutak za najmlađe“ uz mnoštvo igračaka. Za malo stariju decu od 3-10 godina u ponudi je 3D lavirint, stoni hokej i sony playstation 4.

U ponudi je i poseban kutak za igru i zabavu koji čine frizerski salon, kuhinja, pijaca…

Za roditelje je posebno opremljena zasebna prostorija sa ponudom bezalkoholnog pića i kafe i cela igraonica i rođendaonica je pokrivena wi-fi internetom.

Dečija igraonica je u potpunosti klimatizovana, sa centralnim grejanjem,  profesionalnom ventilacijom i video-nadzorom. Celokupan prostor gde vaši najmlađi provode vreme igrajući se sa našim animatorima je tapaciran i u potpunosti obezbeđen i svi sadržaji unutar igraonice su urađeni po najvišim bezbednosnim standardima.

TERMINI ZA PROSLAVE ROĐENDANA :

11:30 – 13:30
14:00 – 16:00
16:30 – 18:30
19:00 – 21:00

Ukoliko se odlučite da vaše dete slavi rođendan u Maštogradu, trajanje rođendana u periodu od dva sata platićete 5500 dinara. Slavljenika i njegove drugare će zabavljati dva animatora, a roditelji ne moraju da brinu jer je osoblje igraonice obezbedilo  celokupan asortiman posuđa za decu i odrasle, salvete, viljuškice i čaše.

Ukoliko slavite rođendan imaćete obezbeđene pozivnice za goste, fotografisanje i poklon ulaznicu za slavljenika. Hranu i piće obezbeđuju roditelji. A ukoliko je broj dece veći od 25, naplaćuje se dodatnih 1000,00 dinara, pri čemu je uključen još jedan animator.

VAŠA DECA ĆE OBOŽAVATI NAŠU IGRAONICU

jednočasovna ulaznica važi za jedan sat igranja u igraonici po ceni od 200,00 din. Ukoliko prekoračite sat vremena naplaćuje Vam se sledeća jednočasovna ulaznica od 200,00 din. Kada sakupite pet ulaznica po ceni od 200,00 dinara dobijate poklon ulaznicu. Ovu ulaznicu možete iskoristiti kad god želite i ona važi samo za jedan ulazak u igraonicu u trajanju od jednog sata.

Poklon ulaznicu možete dobiti i ukoliko slavite rođendan u „Maštogradu“ kao poklon slavljeniku. Ovu ulaznicu možete iskoristiti kad god želite i ona važi samo za jedan ulazak u igraonicu u trajanju od jednog sata.

U našem gradu mašte, deca ostvaruju svoje snove, maštaju i beskrajno se vole. Ukažite nam poverenje, a mi ćemo pokušati da ostvarimo sve dečije želje!

KONTAKT

Dečija igraonica i rođendaonica „Maštograd“ nalazi se u Bačkoj Palanci, u Ulici Veselina Masleše broj 21.

Kontakt telefon: 060 38 000 82

Facebook: maštograd

Instagram: mastogradbp

RADNO VREME IGRAONICE I ROĐENDAONICE “MAŠTOGRAD”

Radnim  danima: od 13:00 do 21:00 čas

Vikendom: od 10:00 do 21:00 čas

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde