Medzinárodný futbalový zápas počas Slovenských národných slávností

Športové aktivity prišli podporiť i veteráni FK Piešťany, zo Slovenskej republiky

BÁČSKY PETROVEC – Počas Slovenských národných slávností, dní dolnozemskych Slovákov, veteráni FK Piešťany zo  Slovenskej republiky, prišli svojou prítomnosťou podporiť i športové aktivity.

„Tri dni slávností boli náročné, zábavné, ale predovšetkým krásne a nezabudnuteľné. V sobotu sme odohrali aj medzinárodný futbalový zápas, ktorý bol plný krásnych, bravúrnych poťahov, ktoré Vrbara na konci i odmenila veľkým potleskom. Ako inak sa mohol taký zápas aj skončiť, ak nie bratskou remízou 5:5. Bránky pre nás vsietili, stále výborný Pavlis 4 a nádejný Stratinský. Po zápase, pri chutnej večere, skvelej hudbe, analíza zápasu trvala až do rána“, oznámili z Futbalového klubu „Mladosť“.


BAČKI PETROVAC – Tokom Slovačkih narodnih svečanosti, ovu manifestaciju su svojim prisustvom uveličali veterani FK Pieštani iz Slovačke Republike, kako bi podržali sportske aktivnosti na svečanostima.

„Tri dana manifestacije su bila izazovna, zabavna, ali pre svega lepa i nezaboravna. U subotu smo odigrali i međunarodnu fudbalsku utakmicu koja je obilovala lepim, uspešnim potezima, što je Vrbara na kraju nagradila velikim aplauzom. Kako bi inače mogao da se završi takav meč, ako ne remijem za nas, golove su postigli Pavlis 4 i obećavajući Stratinski. Posle meča, uz ukusnu večeru, analiza meča je trajala do jutra“, saopštili su iz Fudbalskog kluba „Mladost“.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde