Milica Škorić – Đak generacije OŠ „Žarko Zrenjanin“

Čestitamo Milice! Želimo ti puno uspeha i u Karlovačkoj gimnaziji!

681

MAGLIĆ: Milica Škorić učenica osmog razreda ponela je titulu đaka generacije u Osnovnoj školi „Žarko Zrenjanin“ u Magliću za školsku 2023/24. godinu.


Milica Škorić, đak generacije Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“, iz Maglića u svojih osam godina školovanja, pronašla je posebnu empatiju za srpski, engleski i nemački jezik.

Ljubav i talenat kod Milice u poznavanju stranih jezika prepoznali su i njeni učitelji i redovno je počela da učestvuje na takmičenjima iz engleskog i nemačkog jezika. Uspešne rezultate je postigla na opštinskom i okružnom takmičenju iz engleskog jezika, pa se tako plasirala na republičko takmičenje.

Nosilac je diplome „Dositej Obradović“ iz: engelskog jezika, nemačkog jezika, matematike i fizičkog i zdravstvenog vaspitanja, takođe je nosilac diplome „Vuk Karadžić“. Dobila je i pohvalnicu iz predmeta tehnike i tehnologije.

Milica je izuzetno talentovana za strane jezike ali je podjednako uspešna i u polju fizičke spremnosti i aktivnosti. Dvanaest godina je članica i igra folklor u Kulturno umetničkom društvu „Đura Jakšić“, i nekoliko godina trenira odbojku u Odbojkaškom klubu „Maglić 1953“.

„Htela bih da se zahvalim svim nastavnicima, direktorki škole, kao i mojoj porodici, jer su bili tu da me podrže na svakom koraku mog uspeha.“ – poručila je Milica.

Školovanje planira da nastavi u Karlovačkoj gimnaziji u Sremskim Karlovcima, smer Španski jezik a mi joj želimo puno sreće i uspeha.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde