Modularni kontejneri za sve namene

Širok izbor različitih tipova kontejnera dostupnih odmah!

241

Firma Mikron Modularbox se ističe sa širokim izborom kontejnera za stambene i poslovne svrhe, prilagođavajući se potrebama svojih klijenata kako bi stvorili prostor koji je savršeno prilagođen njihovim zahtevima. Sa sedištem u Srbiji na četiri lokacije firma Mikron Modularbox je poznata po svojim prilagodljivim rešenjima i brzoj izgradnji kontejnera.


Nude različite vrste kontejnera, prilagođene kako privatnim tako i poslovnim potrebama.

Brza i efikasna rešenja za vaše privatne i poslovne potrebe!

Njihovi kontejneri se izrađuju po želji i meri kupaca, uz izuzetnu brzinu izgradnje. Zašto čekati mesecima na tradicionalnu gradnju kada možete imati svoj prostor spreman za nekoliko nedelja?

Njihove stambene jedinice dolaze opremljene kuhinjom, toaletom i tušem, pružajući udobnost i praktičnost odmah po dostavi. Osim toga, njihovi kontejneri su izuzetno prilagodljivi, omogućavajući dodatno opremanje prema željama i potrebama kupaca, čime se stvara prostor koji savršeno odgovara njihovom životnom stilu.

Bez obzira za šta Vam je potreban kontejner, kao pojedinačni kontejner ili kao kompletan sistem, izradićemo odgovarajuće modularno rešenje. Mogućnosti primene kontejera su u građevini i industriji, kao prodajne površine, izložbeni prostori, ili proširenje kancelarije, kao sanitarna rešenja, za stladištenje, za obrazovne institucije, za manifestacije, blagajne, itd.

U ponudi firme Mikron Modularbox se nalaze:

  • Standardni kontejneri,
  • Kancelarijski kontejneri,
  • Deluxe kontejneri.

Posetite ih na lokacijama u Novom Sadu, Beogradu i Veterniku kako biste saznali više o našoj ponudi i kako bismo vam pomogli da pronađete rešenje koje odgovara vašim potrebama.

Dimenzije kontejnera, broj vrata i prozora, kao i dodatak sanitarnog čvora, broj utičnica i ugradnja klima uređaja se može prilagoditi potrebama kupca.

Kontakt: 

+381606445310
+381606445350

Više modela kontejnera možete pogledati na njihovom instagram profilu: mikronbox_kontejneri

Lokacije: 
Novi Sad, Futoški put 105
Beograd, Zemun – Auto put za Novi Sad 101
Veternik – Ulica Marka Servijskog 75

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde