Na prodaju stan u izgradnji na novoj lokaciji u Bačkoj Palanci

10302

BAČKA PALANKA: Investitor CC System iz Bačke Palanke pravi višespratnicu na lokaciji Blok Partizan 10. Trenutno se izlivaju temelji, a zgrada je planirana za useljenje ove godine.


Zgrada koja treba da bude sagrađana na lokaciji Cara Lazara 10 u Bačkoj Palanci biće izrađena u savremenom dizajnu i dinamičnoj formi. Ovaj objekat moderne gradnje će sadržati petnaest stanova i dva poslovna objekta unutar višespratnice sa liftom. Moguće je kupiti stan u izgradnji, gde se kupcima daje mogućnost da biraju pločice, podove, a planiran je i smart house sistem.

Ističemo iz ponude stan od 66m2 koji sadrži prostranu dnevnu sobu, dve spavaće sobe, odvojenu kuhinju, kupatilo i terasu. U ovom rasporedu se dobije maksimalna iskoristivost prostora. 

Na prodaju je i stan od 60m2 koji sadrži dnevnu sobu, odvojeni sobu koja može biti radni prostor, jednu spavaću sobu, ostavu,kuhinju, kupatilo i manju terasu. 

Pogledajte idejni projekat u video formatu: 

Budite među prvima koji će odabrati novi dom u zgradi jedinstvenog dizajna, sa fenomenalnim pogledom u centru Bačke Palanke.

Osnovni cilj investitora CC system je da kupci budu zadovoljni kvalitetom života u svom prostoru u svakom pogledu, te da kupovinom stambenog ili poslovnog prostora žive ili rade u okruženju na način kako su to želeli.


„CC system“ je prošle godine izradio višespratnicu (P+2) u Jugoslovenske armije 71 u Bačkoj Palanci.

„Težimo takvom kvalitetu koji će našim kupcima obezbediti da sarađujući sa nama trajno reše svoje stambene potrebe.“ 

Kontakt: 

Telefon: 065 862 73 77
Web sajt: ccsystem.rs
Pratite aktuelnosti investitora na društvenim mrežama:

 

CC System iz Bačke Palanke je građevinska firma kojoj je delatnost investiranje, izgradnja i prodaja stanova i lokala na području Bačke Palanke.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here