Na zelenej lúčke – galakoncert detských folklórnych súborov

733
Foto: Opština Bački Petrovac

Od obnovenia Slovenských národných slávností roku 1992 detské galakoncerty boli ich súčasťou a tak je tomu do dnešných dní. Detský gala koncert v tretí deň Slávností má vždy neopakovateľnú atmosféru a jedinečnú umeleckú výpoveď. Detské súbory dokážu radosť z piesne, hudby a tanca vždy preliať aj do hľadiska a preto milovníci vždy odtiaľto odchádzajú rozjasaní, veselí a naplnení novou energiou.


Divákom a účastníkom programu sa prihovorili v mene organizátorov slávností: Branislav Kulík, predseda MSS, Jasna Šprochová, predsedníčka Obce Báčsky Petrovec, a Dušanka Petráková, predsedníčka NRSNM ktorí sa zároveň poďakovali a popriali deťom trvalé a krásne spomienky na účasť na Slovenských národných slávnostiach.

Na galakoncerte sa zúčastnili KUS Petrovská družina, Báčsky Petrovec, DFS Nádeje, mladšia a staršia tanečná skupina, SKC P. J. Šafárika DFS Šafáriček z Nového Sadu, SKUS Pivnica z Pivnice – DFS Ratolesť mladšia a staršia tanečná skupina. DFS Vločka z Kovačice , z KC Kysáč z Kysáča tu bol DFS Vienok, zo ZŠ Bratstvo z Aradáča DFS Vrkôčiky, z KUS Zvolen Kulpín DTS Bažalička a z KOS Jednota z Hložian detská tanečná skupina.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde