Najava – Takmičenje u kuvanju lovačkog paprikaša u Kulpinu

Tradicionalna manifestacija biće održana u nedelju (28.07.)

Foto: TO Vojvodine

Tradicionalna manifestacija Dan Kulpina 2024 – Predsvečanostni dani u Kulpinu, biće održana u nedelju (28.07.), sa početkom u 10 časova, u organizaciji  Lovačkog društva “Fazan”.


Manifestacija će se održati u arealu Lovačkog doma ”Fazan” sa sledećim programom. Takmičenje u kuvanju lovačkog paprikaša “Kulpinski Lovački Kotlić“. Kotizacija za kuvanje kotlića iznosiće 6.000 dinara. U kotizaciju spada: 3,5 kg mesa od divljači , postavljen sto za deset osoba sa potrebnim priborom i hlebom. Kotlić, začine, kutlaču za sipanje, kao i gas za loženje obezbeđuju sami takmičari. Na preporuku organizatora, zbog mnogobrojnih učesnika u takmičenju, za loženje se koristi plin koji takmičari sami obezbeđuju.

Od 10 časova počinje kuvanje lovačkog kotlića, kao i takmičenje u pucanju glinenih golubova, a od 15 sati, sledi proglašenje pobednika i dodela nagrada.

Zbog ograničenih broja učesnika u kuvanju, prijava za kuvanje kao i uplata kotizacije se primaju najkasnije do (23.07.) do 12 časova, na blagajni LD “Fazan”. Za sve ostale posetioce ove manifestacije, obezbeđen je lovački paprikaš, acena porcije izosiće 600 din.

Blagajnu LD „Fazan“, možete kontakrirati na broj telefona: 065 507 65 61 – Andrej. Mogućnost uplate na: Tr. 340-1891-77 primalac LD „Fazan“ Kulpin, svrha uplate za lovački kotlić. Za dodatne informacije možete pozvati: 065/507 65 61 – Andrej.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde