Najpovoljnija kupovina u Kasici S! Pogledajte akcije u aprilu

9785

Početkom 2013. godine otvoren je prvi maloprodajni objekat Kasica S sa vizijom da prosečnu porodicu približe „domaćoj“ prodavnici, a trgovinsku oblast svojoj porodici.

Menjali su asortiman, izgled prodavnica i unutrašnju organizaciju, dok se nije pronašao recept za obostrano zadovoljstvo. Danas, lanac Kasica S ima 30 prodavnica na teritoriji Vojvodine, 106 zaposlenih i mnogo nove robe u ponudi.

Pogledajte šta je istaknuto iz ponude ovog meseca:

 

Tokom svih ovih godina, a sigurno i onih koji slede, osnivači su održali duh porodične firme, ostali skromni u svojim željama i uvek dostupni svojim potrošačima, čiji broj iz dana u dan raste.

Posetite maloprodajne objekte „Kasica-S“ kako bi se uverili da je njihov asortiman brižljivo odabran kako bi se postigao najbolji mogući odnos cene i kvaliteta!

Lokacije i radno vreme prodavnica:

Bačka Palanka

Kasica S

  • Mičurinova 2 ponedeljak-petak:7-20h, subota 7-17h, nedelja 7-12h

Kasica S

Čelarevo

Maršala Tita 3 ponedeljak-petak:7-20h, subota 7-17h, nedelja 7-12h

Bač

Jugoslovenske Armije BB (autobuska stanica) ponedeljak-subota:7-20h, nedelja 7-12h

Bački Petrovac

Kolarova 29 060 -50-30-336  ponedeljak-subota:7-20h, nedelja 7-12h

Kasica S može da se pohvali i društveno odgovornim ponašanjem. Naime, prateći potrebe svojih sugrađana osnivači se trude da budu deo većine događaja u gradovima u kojima imaju prodavnice, učestvuju u raznim manifestacijama, pomažu deci, penzionerima i invalidima, sponzori su dečijim sportskim takmičenjima, ustanovama i ekskurzijama.

SKY – Naša robna marka

Naša misija da prosečnu porodicu približimo domaćim proizvođačima je dala i svoje prve velike i vidljive rezultate. Kreirali smo novu robnu marku pod nazivom Sky koja je namenjena prodaji u našim prodavnicama i kreirana je po želji i meri naših kupaca. Sky proizvodi uključuju šampone za kosu, tečne sapune,deterdžente za sudove i omekšivače različitih mirisa. Proizvode se u Srbiji, u fabrici koja postoji više od 20 godina. Svi proizvodi su kontrolisanog kvaliteta i po super cenama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here