Novi detalji vezani za požar kuće u Magliću u kojoj su supružnici stradali u požaru

Tela bračnog para (69 i 70 godina) koji je živeo na toj adresi su preneta na obdukciju.

966

U kući u Magliću kraj Bačkog Petrovca, u kojoj je noćas oko 4 izbio požar, pronađena su tela muškarca i žene.


Pronađena su tela, pretpostavlja se, bračnog para (69 i 70 godina) koji je živeo na toj adresi. Tela su preneta na obdukciju. Kuća u kojoj se pre dve večeri dogodilo ubistvo i samoubistvo, a koja se nalazi u Ulici Maršala Tita u Magliću u opštini Bački Petrovac potpuno je izgorela, prozori su popucali, a krov se urušio nakon požara.

Komšije kažu da su Dragan A. i Stana A. koji su nastradali, bili časni i pošteni poljoprivrednici, koji su imali dosta zemlje i time su se bavili ceo život.

Prema nezvaničnim informacijama koje prenosi Informer muškarac je zapalio sebe i ženu zbog nesuglasica kojih su imali sa sinovima oko imovine, a požar je izbio oko 4 časa iza ponoći. Kako pišu ove novine, nakon požara je vila vidljivlja poruka ispisana na zidu koja glasi „Vi ste krivi za smrt svojih roditelja“ koja je, pretpostavlja se, namenjena naslednicima – piše Informer.

Imaju dva sina, jedan živi niže u istoj ulici, dok drugi živi u Novom Sadu – saznaje Telegraf. Ako se ispostavi da je muškarac ubio suprugu, pa sebe, kako pišu pojedini mediji, ovo bi bio šesti femicid od početka godine u Srbiji, a svi su se desili u Vojvodini u veoma kratkom vremenskom roku (u periodu od mesec i po dana).

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde