Obec Báčsky Petrovec: Miestne voľby 2024

V nedeľu 2. júna

213

OBEC BÁČSKY PETROVEC: Miestne voľby v Obci Báčsky Petrovec sa budú konať 2. júna, počas ktorých budú dospelí občania Obce Báčsky Petrovec voliť na 11 volebných miestach vo všetkých 4 sídlach tejto obce.


V Petrovci sa bude voliť v miestnosti Klubu poľnohospodárov, v učebniach Základnej školy Jána Čajaka a v Miestnom spoločenstve Báčsky Petrovec, v Hložanoch v miestnostiach Základnej školy Jozefa Marčoka-Dragutina, v Kulpíne v miestnostiach Základnej školy Jána Amosa Komenského a v Maglići v aule Domu kultúry a v Základnej škole Žarka Zrenjanina.

Každý občan mohol orgánu príslušnému pre vedenie zoznamu voličov podať žiadosť o zápis, vymazanie, zmenu, doplnenie alebo opravu v zozname voličov najneskoršie do uzavretia zoznamu voličov 17. mája 2024 do 24.00 hodiny.

Volebné listiny predložené a prijaté volebnou komisiou Obce Báčsky Petrovec doteraz sú:

1. Aleksandar Vučić – Báčsky Petrovec zajtra. Tento zoznam pozostáva z koalície niekoľkých strán, a to: Ivica Dačić – Socialistická strana Srbska – SPS; Aleksandar Vulin – Socialistické hnutie – PS; Milan Krkobabić – Strana zjednotených dôchodcov, roľníkov a proletárov Srbska – Solidarita a spravodlivosť – PUPS – Solidarita a spravodlivosť; Dr. Bálint Pásztor – Zväz vojvodinských Maďarov – Vajdasági Magyar Szötségés – SVM – VMSZ; Miloš Vučević – Srbská pokroková strana – SNS. Na listine sú 25 kandidáti. Podávateľka listiny je Jasna Šprochová.

2. Skupina občanov Báčsky Petrovec proti násiliu. Na listine sú 5 kandidáti. Podávateľ listiny je Jaroslav Danko.

3. Volím boj – Zjednotená opozícia Báčsky Petrovec. Tento zoznam pozostáva z koalície niekoľkých strán, a to: Strana slobody a spravodlivosti; Ľudové hnutie Srbska; Hnutie za obnovenie Srbského kráľovstva. Na listine sú 25 kandidáti. Podávateľ listiny je Marijan Triaška.

4. Slovenská demokratická liga – Pavel Marčok. Na listine je 11 kandidátov. Podávateľ listiny je Ján Jovankovič.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde