Odeću i igračke iz NoNo kluba deca obožavaju

281

Nono Club, koji se nalazi u Bačkoj Palanci, u Ulici Akademika Milana Kurepe, je butik namenjen deci od 0 do 16 godina i nudi veliki izbor igračaka i odeće za decu. Bačkopalančani već godinama kupuju u ovom butiku i već je dobro poznato da se ovde može naći odlična ponuda moderne i kvalitetne garderobe.

U našem asortimanu imamo garderobu domaćih brendova, visokog kvaliteta među kojima su: Nono Club, Twins, Exit, Kinder, Play Fashion, Wurm, Nice, Tcr, Koly, My Baby, patofne „Mihajlo“.

Uz praćenje svih trendova koje danas nameće tržiste, Twins održava svoj stil i standard u kvalitetu i izgledu garderobe, koji je primeren i dostojan njegovih mladih korisnika.

-Želimo da budemo inspiracija deci, da im ulepšamo detinjstvo i podstaknemo ih na igru i maštu zato na raspolaganju imamo i najaktuelnije igračake kao što su Happy family, LOL kompleti pogodni za decu od 0 do 10 godina.

Kolekcije u ponudi ovog butika karakteriše dizajnerska raznovrsnost, velik izbor boja i modela za sve prilike što zadovoljava zahteve roditelja i ukus mladih potrošača. 

-A za naše najmlađe dečake i devojčice imamo veliki izbor kvalitetnih plišanih igračaka za bebe, igračaka na baterije, barbika, autića i svašta štо će vaši klinci obožavati.

-Trudimo se da pravimo uvek takav izbor naše ponude koji bi zadovoljio ukus vaših mališana. U ponudi imamo uvek odeću po poslednjim trendovima, u uvek stavljamo fokus na to da roba koju prodajemo bude od kvalitetnih materijala i udobna za nositi.

Butik Nono Club nalazi se na adresi Milana Kurepe 1. Radno vreme je od 9h do 20h. Možete nas naći na Instagramu no-no-bp, kao i na Facebook-u No-No Bačka Palanka.

 

Kontakt telefon: 065/80 60 604

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here