Odmor za celu porodicu – Motel i bungalovi Oaze MB

593

Vikendi su uvek omiljeni, kako roditeljima tako i mališanima, a verujemo da često želite i sa partnerom poželite da odete na odmor na nekoliko dana i sklonite se od svakodnevnice. Oaza MB je idealno mesto za porodične odmore, kao i zabavu sa društvom. Oaza MB se nalazi u Gložanu, koji pripada opštini Bački Petrovac, a prednost je što je u blizini Bačke Palanke i Novog Sada.

Pored restorana, u kome dobijate pozamašne porcije zaista ukusne hrane, restoran nudi veliki izbor domaćih i stranih vina, koja upotpunjuju užitak. U restoranu često se na meniju se pojavljuju zaista nova ukusna jela domaće kuhinje. U sklopu kompleksa se nalazi jezero koje vam pruža mogućnost da pecate sa celom porodicom, jer je deci pecanje na jezeru omiljena aktivnost.

Oaza je idealna za porodočni boravak, i nudi restoran na samom jezeru sa alacart restoranom, bungalove, bazen, sportske terene, igraonicu, manju farmu životinja.

Veštačko jezero je pravilnog oblika sa ravnim dnom dubine oko 2.5m. Idealno za fider ribolov. Prosečna veličina ribe 2-3kg ali ima i većih primeraka koji se hvataju ređe.

U sklopu ovog kompleksa nalazi se i dečija igraonica, mini zoo vrt i sportski tereni.

U sastavu Oaze MB Gložan nalazi se MOTEL koji pruža pun komfor i zadovoljava svetske standarde. U svom sastavu poseduje:

  • 2 dvokrevetne sobe (francuski ležaj + 2 pomoćna ležaja), sa terasom koja gleda na jezero
  • 4 trokrevetne sobe (francuski + singl ležaj), sa terasom koja gleda na lipovu šumu
  • 1 lux apartman

Odmor u bungalovima pruža posebnu čar, a u ponudi imaju:

  • 11 dvokrevetnih (singl ležaj)
  • 1 dvokrevetni (francuski ležaj)
  • 1 trokrevetni (singl ležaj)

Svaka soba i svaki bungalov su klimatizovani, imaju TV, centralno grejanje i besplatnu Wi-Fi konekciju.

Kao objekat najvećeg smeštajnog kapaciteta u Opštini Bački Petrovac, sa 20 smeštajnih jedinica, Oaza MB Gložan je pogodna za sva dešavanja sa većim brojem učesnika, uključujući kulturne, sportske manifestacije, a takođe i za organizovanje poslovnih skupova jer poseduje konferencijsku salu.

Kontakt: 

📍Ljudevita Dudka 23 Glozan
www.oazamb.rs
☎️ 0212288724

Nešto novo uvek ima u Oazi MB, tako da za više informacija zapratite njihove facebook stranice (OAZA MB GložanVojvođanska Oaza – OAZA MB  i Instagram nalog (OazaMB)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here