Održan sastanak sa ministarkom državne uprave i lokalne samouprave

Cilj posete ministarke, bio je da pozove gradove i opštine da međusobno sarađuju i da se udružuju u različitim oblastima

BAČKI PETROVAC – U sredu (31.07.) ministarka državne uprave i lokalne samouprave Jelena Žarić Kovačević sastala se u Novom Sadu sa načelnikom Južnobačkog upravnog okruga Milanom Novakovićem, gradonačelnikom Novog Sada Milanom Đurićem i predsednicima opština sa područja Južnobačkog upravnog okruga. Ispred Opštine Bački Petrovac, sastanku je prisustvovala predsednica Viera Krstovski. Cilj posete ministarke, bio je da pozove gradove i opštine da međusobno sarađuju i da se udružuju u različitim oblastima kako bi ostvarile još bolje rezultate, ističući da je Ministarstvo siguran partner opštinama i gradovima na putu ispunjenja vizije i stvaranja boljih uslova za život građana.


BÁČSKY PETROVEC – V stredu (31.07.) ministerka štátnej správy a lokálnej samosprávy Jelena Žarić Kovačević, stretla sa v Novom Sade s náčelníkom Juhobáčskeho správneho obvodu Milanom Novakovićom, primátorom mesta Nový Sad Milanom Ðurićom a predstaviteľmi obcí z územia Juhobáčkeho správneho obvodu. V mene Obce Báčsky Petrovec stretnutia sa zúčastnila jej predsedníčka Viera Krstovská. Cieľom návštevy ministerky bolo vyzvať mestá a obce k vzájomnej spolupráci a združovaniu v rôznych oblastiach, aby sa tak dosiahli ešte lepšie výsledky zdôrazňujúc pritom, že ministerstvo je pre obce a mestá spoľahlivý partner na ceste k naplneniu vízie a vytvoreniu lepších podmienok pre život občanov.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde