BAP VESTI – najbrži način da prodate ili kupite nekretninu!

Iskustva oglašivača - Dragana i Vojislav Malić

3596

Redakcija BAP VESTI je uvela novu rubriku za oglašavanje prometa nekretnina pod nazivom OGLASI – NEKRETNINE. Bez obzira da li prodajete ili izdajete svoju nekretninu, oglašavanje na internet portalu BAP VESTI vam omogućava da vaš oglas u veoma kratkom vremenu vidi veliki broj ljudi. BAP vesti su najposećeniji internet domen u regionu opština Bačka Palanka, Bač i Bački Petrovac.

Dragana i Vojislav Malić

Iskustva oglašivača – Dragana i Vojislav Malić

„Početkom ove godine smo doneli odluku da prodamo naš stan u Bačkoj Palanci i preselimo se u porodičnu kuću. Pokušali smo putem agencija i plakata da obavestimo javnost da prodajemo stan, ali nismo imali pozive. Doneli smo odluku da postavimo oglas na internet portalu BAP VESTI. Oglas je sadržao sve podatke i fotografije koje smo želeli da istaknemo“ – izjavio je Vojislav.

Pogledaj primer oglasa: Luksuzno opremljen stan – strogi centar Bačke Palanke

„Bili smo iznenađeni koliko nas je zainteresovanih ozbiljnih kupaca kontaktiralo već sledećeg dana. Stan smo ubrzo prodali. Iskreno preporučujemo oglašavanje za prodaju nekretnina na portalu BAP VESTI. Nama je to oglašavanje pomoglo“ – izjavila je Dragana.

Mi spajamo prodavce i kupce nekretnina! Pozovite nas i uverite se u efikasnost oglašavanja na portalu BAP VESTI!

 

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde