Osmak na času sedištem od bicikla izudarao direktora

3718

Juče oko 9 sati pre podne u Osnovnoj školi „Jovan Jovanović Zmaj“ u Sremskoj Mitrovici dogodio se incident kada je učenik osmog razreda L.S. (14) u učionici škole fizički napao direktora škole.


Kako saznaje Radio-televizija Vojvodine od dopisnika iz Sremske Mitrovice, učenik je direktora prvo pogodio sedištem od bicikla u glavu, a potom mu je zadao više udaraca u glavu.

Direktor je prevezen u Hitnu pomoć.

Nezvanično, nemilom događaju prethodila je usmena opomena direktora škole prema učeniku L.S. koji je u učionici jeo hranu, da to ne čini, na šta je učenik izašao iz učionice, doneo sedište od bicikla i počeo da udara direktora.

Slučaj je prijavljen Školskoj upravi Novi Sad, i svim drugim nadležnim organima.

Prema nezvaničnim informacijama, učenik koji je napao direktora je i ranije pravio probleme u toj školi.

[wonderplugin_slider id=181]

 

Ministarstvo o incidentu u školi u Sremskoj Mitrovici

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja preduzelo sve korake iz svoje nadležnosti u slučaju incidenta u Osnovnoj školi „Jovan Jovanović Zmaj“ u Sremskoj Mitrovici, saopšteno je iz toga resora.

U saopštenju se navodi da je Ministarstvo obavešteno da je u toj školi na času geografije tokom redovne posete došlo do incidenta između direktora škole Zorana Đurića i učenika osmog razreda L. Š.

„Škola je ispoštovala proceduru i obavestila školskog policajca, SUP, Centar za socijalni rad, Školsku upravu Novi Sad i prosvetne inspektore u Sremskoj Mitrovici i održala sastanak Tima za zaštitu diskriminacije nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja“, poručili su iz Ministarstva.

[wonderplugin_slider id=136]

 

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde