Osumnjičeni za nesreću u Bačkom Petrovcu na međunarodnoj poternici, hrvatski dokumenti falsifikat

Zbog sumnje u stvarni identitet lica, a na osnovu obaveštenja Interpola Sarajevo, utvrđeno je da su hrvatska lična karta i vozačka dozvola falsifikovani.

Osumnjičeni za izazivanje saobraćajne nesreće u Bačkom Petrovcu, u nedelju, u kojoj je poginula žena, dok je povređeno troje dece i jedan muškarac, u stvari je lice sa Interpolove poternice.


Po rečima ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića, zbog izazivanja saobraćajne nesreće uhapšen je tridesetšestogodišnji Ivan Petrović. Po njegovom hapšenju rečeno je da se radi o hrvatskom državljaninu.

Ispostavilo se da to nije tačno i da su dokumenti falsifikovani. Zbog sumnje u stvarni identitet lica, a na osnovu obaveštenja Interpola Sarajevo, utvrđeno je da su hrvatska lična karta i vozačka dozvola falsifikovani.

„Zbog sumnje u stvari identitet lica tražene su informacije od partnerskih policija, i upoređivanjem otisaka prstiju utvrđeno je, na osnovu obaveštenja Interpola Sarajevo, da se radi o licu Tomislav Petrović (36), državljaninu Bosne i Hercegovine, za kojim je raspisana međunarodna poternica BiH i Austrije, a da su mu hrvatski dokumenti falsifikovani“, naveo je Dačić.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde