Petrovačke ljute kobasice na poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Četvrtog dana sajma zajednički su se predstavili turistička organizacija, udruženje žena, mesna zajednica i udruženje Klobasa fest iz Bačkog Petrovca.

249
FOTO: www.facebook.com/agencijaBINmarketing

Prvog dana međunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu posetiocima su se predstavili udruženja Visovi Kljajićevo sa manifestacijom “Dani vesele mašine” i Udruženje žena Krajišnik sa manifestacijom “Bosanski lonac”. U narednim danima predstavili su se Dani Rađevine, Lila Lo festival, Međunarodni Bean festival, Craft Beer fest, Klobasa fest, Dani stočara, Zlatni sač, LD Torda, Manić Tisa 63. 


Drugog dana sajma gostopromstvo i vredne ruke majstora iz Krupnja privukle su pažnju velikog broja posetilaca sajma sa pitama ispod sača sa sirom i malinama, gljivama i ostalim specijalitetima uz poziv na manifestaciju “ Dani Rađevine” koja će se održati 20.10.2024. Sudeći po prikazanom pogodili su u cilj, sve pohvale Turističkoj organizaciji Krupnja.

FOTO: www.facebook.com/agencijaBINmarketing

Četvrtog dana sajma mnogobrojnim posetiocima zajednički su se predstavili turistička organizacija, udruženje žena, mesna zajednica i udruženje Klobasa fest iz Bačkog Petrovca. Prisutni su uživali svim čulima a iz bogate ponude izdvojili su vruće čvarke, petrovačke ljute kobasice, štrudle i domaće rakije. Posebna atrakcija bilo je pripremanje maslaca na starinski način. Za veselu atmosferu bili su zaduženi udruženje žena i maestro na harmonici Ondrej Maglovski.

FOTO: www.facebook.com/agencijaBINmarketing
FOTO: www.facebook.com/agencijaBINmarketing

Petog dana sajma sa prijateljem Čedomirom Kecom iz udruženja Agroprofit i udruženjem stočara priredili su prigodnu ceremoniju podele priznanja i zajednički ručak za izlagače goveda, medije i goste.

Poslednjeg dana sajma, predstavili su se LD Torda, Manić-Tisa 63 i Karavan zanatskog piva. Posebne zahvalnice kraft pivari Carsko pivo i Nostradamus bendu.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde