Pobedu priželjkuju i jedni i drugi

Gložanci očekuju puno od ove utakmice!

OBROVAC – Ekipa Borca 46, na svom stadionu će dočekati vodeću ekipu PFL Sombor, Budućnost iz Gložana. Gosti u Obrovac dolaze sa željom da ostvare pobedu i plasiraju se u finale kupa OFS Bačka Palanka. Iste želje imaju i domaći fudbaleri Borca 46, tako da se danas (18.09.) u 16 sati u Obrovcu, može očekivati jedna izuzetno zanimljiva, borbena i veoma dobra fudbalska predstava.


„U Obrovac putujemo sa namerom da pobedimo i plasiramo se u finale kupa. Poštujemo našeg današnjeg protivnika i njihovog trenera Zečevića, ali ćemo dati sve od sebe da se nađemo u finalu. Neke igrače ću odmoriti i sačuvati za nedeljni derbi sa ekipom Budućnosti iz Mladenova. Međutim, i pored toga, naš glavni cilj je pobeda i finale naredne srede u Bačkoj Palanci“, rekao je Zoran Ratković, trener Budućnosti.

Duško Zečević, trener Borca 46, rekao je, da je njegova želja ostvarenje pobede i plasman u finale i dodao da na domaćem terenu retko gube utakmice.

„Igrači su dobro motivisani i spremni da ostvare pobedu, što sigurno neće biti nimalo lako. Iz ekipe, zbog povrede izostaje Stanišić, dok je učešće Miloša Jandrića u ekipi, takođe zbog povrede, pod znakom pitanja. Šanse su pedeset odsto, da on zaigra na današnjoj utakmicvi. Očekujem i veliku podršku naših navijača“, zaključio je Zečević.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde