Poseta Predškolske ustanove „Včielka“

U sredu 09. oktobra

BAČKI PETROVAC – Uoči manifestacije Dečija nedelja, u sredu 09. oktobra, predsednica opštine Viera Krstovski, predsednik Skupštine opštine Michal Hatala i zamenik predsednice Opštine Srđan Stojanović posetili su Predškolsku ustanovu „Včielka“ u sva četiri naseljena mesta opštine Bački Petrovac.

Delegaciju je dočekala direktorka ove ustanove, Ana Laćarak i sprovela ih po grupama. Predsednica je razgovarala sa decom i vaspitačicama, poželela im mnogo sreće u radu a zatim je deci podelila prikladne poklone.


BÁČSKY PETROVEC – V rámci manifestácie Detského týždňa v stredu 09. októbra, predsedníčka obce Viera Krstovská, predseda zhromaždenia obce Michal Hatala a zástupca predsedníčky obce Srđan Stojanović, navštívili Predškolskú ustanovizeň Včielka, a to vo všetkých štyroch osadách obce Báčsky Petrovec.

Delegáciu privítala riaditeľka ustanovizne Anna Laćarková a spoločne obišli skupiny detí. Predsedníčka sa porozprávala s deťmi a vychovávateľkami, zaželala im veľa šťastia v práci a na záver deťom rozdelila priliehavé darčeky.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde