Postavljeno ozvučenje i video nadzor na kapeli i groblju

Servisne informacije

378
FOTO: Komunalac Jkp Maglić

Obaveštavamo građane Bačkog Petrovca, Kulpina i Maglića, da je JKP “ Komunalac“ na sve četiri kapele kojima upravlja postavio ozvučenje.

Ovo će omogućiti da se prilikom svake brojnije sahrane bolje čuje govor sveštenika, pozdravni govori, ispune poslednje želje pokojnika u vidu pesama.

Na parkingu groblja u Bačkom Petrovcu, Kulpinu i Magliću je postavljen video nadzor koji osim prostora kojim upravlja JKP pokriva i ulaze i izlaze iz Kulpina i Maglića i samim tim doprinosi bezbednosti svih građana.


Oboznamujeme občanov Báčskeho Petrovca, Kulpína a Maglića, že VKP Komunalac vo všetkých štyroch domoch smútku, ktoré spravuje, nainštaloval ozvučenie.

To umožní pri každom väčšom pohrebe lepšie počuť príhovor kňaza, pozdravné prejavy a splnenie posledného želania zosnulých.

Na parkoviskách cintorínov v Báčskom Petrovci, Kulpíne a v Maglići je nainštalovaný video dohľad, ktorý okrem priestranstva, ktoré spravuje VKP, má dohľad aj na príjazdy a výjazdy z Kulpína a Maglića, a tým prispeje k bezpečnosti všetkých občanov.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde