Potpisan sporazum o uključivanju u BEFS bazu

Opština Bački Petrovac

835
Izvor: Opština Bački Petrovac

U utorak 05. oktobra u Pokrajinskoj vladi potpisani su sporazumi između svih 45 lokalnih samouprava i Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine o uključivanju u sveobuhvatnu bazu podataka (BEFS) o projektima finansiranim putem eksternih izvora.


Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović ovom prilikom izjavio je da je od 2012. do 2019. godine pokrajinska administracija subvencionisala 488 projekata sa više od sedam miliona evra.

U tom periodu, kako je naveo, jedinice lokalne samouprave uz podršku Pokrajinske vlade u iznosu od 3,2 miliona evra realizovale su 151 projekat.

Ovaj sporazum je za našu opštinu sa predsednikom Pokrajinske vlade i Fondom “Evropski poslovi” AP Vojvodine svečano potpisala predsednica opštine Jasna Šproh.


Podpísaná dohoda o zapojení sa do BESF bázy o projektoch financovaných prostredníctvom externých zdrojov

Dňa 5. októbra 2021 v pokrajinskej vláde boli podpísané dohody medzi 45 lokálnymi samosprávami a Fondom Európske úkony AP Vojvodiny o zapojení sa do komplexnej databázy (BESF) o projektoch financovaných prostredníctvom externých zdrojov.
Predseda pokrajinskej vlády Igor Mirović pri tejto príležitosti povedal, že v období rokov 2012 až 2019 pokrajinská administrácia subvencovala 488 projektov v sume vyše sedem miliónov eur.

V tom období, ako uviedol, jednotky lokálnej samosprávy s podporou pokrajinskej vlády v sume 3,2 milióna eur realizovali 151 projektov.

Túto dohodu v mene našej obce s predsedom pokrajinskej vlády a Fondom Európske úkony AP Vojvodiny slávnostne podpísala predsedníčka obce Jasna Šprochová.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde