Potpisan ugovor sa Ministarstvom rudarstva i energetike

U četvrtak 16.05.2024. godine

148
FOTO: Opština Bački Petrovac

Projekat „Čista energija i energetska efikasnost za građane“ je petogodišnji projekat Ministarstva rudarstva i energetike i Svetske banke, kojim se omogućavaju subvencije domaćinstvima za sprovođenje mera energetske efikasnosti.

I ove godine na osnovu Javnog konkursa Ministarstva rudarstva i energetike, Opštini Bački Petrovac su opredeljena sredstva u iznosu od 5.000.000,00 dinara. Tim povodom, zamenik predsednice opštine Dragan Krčmar je u četvrtak 16.05.2024. godine potpisao ugovor sa Ministarstvom i isti mu je uručila ministarka Dubravka Đedović Handanović.


Podpísaná zmluva s Ministerstvom baníctva a energetiky

Projekt Čistá energia a energetická účinnosť pre občanov je päťročný projekt Ministerstva baníctva a energetiky a Svetovej banky, ktorým sa umožňujú subvencie domácnostiam na realizáciu opatrení energetickej účinnosti.

Aj tohto roku na základe verejného súbehu Ministerstva baníctva a energetiky Obec Báčsky Petrovec určila prostriedky vo výške 5.000.000,00 dinárov. Pri tej príležitosti zástupca predsedníčky obce Dragan Krčmar vo štvrtok 16.05.2024 podpísal zmluvu s ministerstvom a odovzdala mu ju ministerka Dubravka Ðedović Handanović.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde