Predsednica opštine Jasna Šproh u poseti udruženjima „MY“ i „Zagrljaj“

Povodom Dečije nedelje

1312
Foto: Opština Bački Petrovac

BAČKI PETROVAC – U okviru Dečje nedelje predsednica opštine Jasna Šproh je u sredu, 4. oktobra posetila Udruženje roditelja dece sa posebnim potrebama „MY“ u Bačkom Petrovcu.


U razgovoru sa članovima udruženja dotakli su se različitih tema, izazova sa kojima se susreću u svakodnevnom radu i aktivnostima koje ostvaruju. Na kraju posete predsednica je članovima udruženja uručila poklon paketiće, a oni su njoj kao dar dali svojeručno napravljen ukrasni venac.

Istog dana predsednica je obišla i Udruženje osoba sa invaliditetom „Zagrljaj“ u Kulpinu. Zajedno su razgovarali na temu planiranih aktivnosti ovog udruženja. Članovi ovog udruženja su takođe dobili poklon paketiće a predsednici su u znak pažnje poklonili svoje radove.


V rámci Detského týždňa predsedníčka obce Jasna Šprochová dňa 4. októbra 2023 navštívila Združenie MY v Báčskom Petrovci.

V rozhovoroch s členmi združenia prebrali rôzne témy, výzvy, ktorým čelia v každodennej práci a aktivity, ktoré realizujú. Následne im predsedníčka obce odovzdala darčekové balíčky a členovia spolku jej darovali vlastnoručne zhotovený ozdobný veniec.

V ten istý deň predsedníčka navštívila aj Združenie osôb s invaliditou Objatie v Kulpíne, kde sa rozprávali o súčasných a plánovaných aktivitách tohto združenia. Členovia tohto združenia tiež dostali darčekové balíčky a na znak úcty predsedníčke odovzdali svoje práce.

Ostavi odgovor

Molimo vas unesite komentar
Unesite vaše ime ovde